marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Prvi zložljivi pametni telefon OnePlus naj bi bil Oppo Find N


28.04.2022
Objavil: Dare Gliha

Zadnje čase se dogaja, da ko vidite nov telefon, se vam zdi, da ste ga že videli? Čeprav so si telefoni na videz čedalje bolj podobni pa to ni edini razlog. Z vsakim mesecem se namreč zgodi vse več izdaj enakega mobilnika pod različnimi imeni.

Xiaomi in njegovi podznamki Redmi in Poco so pravzaprav daleč najbolj krivi za to igro, vendar pa zadnje čase to počneta tudi Oppo in OnePlus. In glede na nove govorice sta se ti podjetji tega lotili znova.

Tako bo očitno letos na voljo prvi zložljiv pametni telefon OnePlus, in sicer tak, ki smo ga že videli - Oppo Find N. Seveda ga bodo pri Oppu opremili z drugim imenom, vendar vir te govorice navaja, da bo to edina dejanska razlika med njima.

Žal še ni informacij o tem, kdaj lahko pričakujemo prihod tega modela na trg, upamo pa, da bo to dokaj hitro. Oppo Find N je glede na videno odlična naprava, ki jo pri podjetju iz nekega razloga ne želijo lansirati na mednarodni trg. To bi se seveda lahko spremenilo z preimenovanjem in lansiranjem pod znamko OnePlus.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki