marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

OnePlus obljublja štiriletno zdravje baterije za vse svoje prihodnje pametne telefone


01.07.2024
Objavil: Dare Gliha

OnePlus je potrdil, da dela na novi baterijski tehnologiji, imenovani Glacier Battery, sedaj pa je podjetje v seriji objav na Weibo osvetlilo ta projekt. Baterijska rešitev bo v primerjavi z drugimi obstoječimi rešitvami učinkovitejša, vzdržljivejša in izjemno energijsko gosta.

Nova celica bo lahko po štirih letih redne uporabe zagotovila vsaj 80 % svoje prvotne zmogljivosti, kar je precej nad povprečjem industrije, ki znaša 800 ciklov polnjenja.

OnePlus je potrdil tudi prej omenjeno zmogljivost 6100 mAh in razkril, da bomo to baterijo videli v modelu Ace 3 Pro. Nova baterija bo imela energijsko gostoto 763Wh/L, tehtala pa bo le 14 gramov. Baterija bo ohranila tudi podporo hitremu polnjenju z močjo 100 W, kar bo omogočilo, da se popolnoma napolne v 36 minutah.

Baterija je bila razvita skupaj s podjetjem CATL, največjim proizvajalcem baterij na področju električnih vozil. Podjetje s sedežem v Ningdeju je zagotovilo znanje in izkušnje ter fizične obrate za proizvodnjo baterij.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki