marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Kupci telefona OnePlus 12R s kapaciteto 256 GB so upravičeni do popolnega vračila kupnine


19.02.2024
Objavil: Dare Gliha

OnePlus 12R je pred kratkim prišel na severnoameriško in evropsko tržišče, vendar so tisti, ki so pred tem kupili različico s pomnilnikom 256 GB, zdaj upravičeni do popolnega povračila, če so pripravljeni vrniti svojo napravo.

Če povzamemo, je OnePlus oglaševal, da ima OP 12R s 16 GB pomnilnika RAM in 256 GB prostora za shranjevanje vgrajen pomnilnik UFS 4.0, medtem ko je dejansko uporabljal počasnejši tip UFS 3.1, kar je pozneje potrdil predsednik in operativni direktor podjetja OnePlus Kinder Liu. Ta je zdaj potrdil, da so vsi kupci OnePlus 12R s pomnilnikom 256 GB upravičeni do popolnega povračila denarja, ki velja do 16. marca.

"Če ste prejeli različico OnePlus 12R 256 GB in se želite pogovoriti o situaciji s tipom pomnilnika v telefonu, se obrnite na službo za pomoč strankam prek običajnega kanala. Z vami se bodo lahko pogovorili o nadaljnjih korakih, vse do vračila denarja do 16. marca 2024.

Še vedno smo prepričani, da OnePlus 12R izpolnjuje visoka pričakovanja, ki jih imate do naših naprav, in da vam bo všeč, ko ga boste preizkusili. Upam pa tudi, da naše hitro ukrepanje kaže, da cenimo naš odnos z vami, našo skupnostjo, in je pripomoglo k povrnitvi vašega zaupanja v nas," je povedal Kinder Liu, predsednik in operativni direktor družbe OnePlus

Če ste kupili OnePlus 12R s kapaciteto 256 GB in želite zaprositi za vračilo denarja, se obrnite na OnePlusovo službo za stranke. Postopek bi moral biti enostaven, vendar ne pozabite, da je časovno omejeno obdobje za vračilo denarja veljavno do 16. marca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki