marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

One UI Watch4.5 prinaša izboljšano izkušnjo uporabe novejših modelov Galaxy Watch


20.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Operacijski sistem One UI Watch4.5 bo kmalu na voljo za naprave Galaxy Watch in bo prinesel še popolnejšo izkušnjo pri uporabi pametne ure. Nova izdaja One UI Watch4.5 poleg najnovejše različice operacijskega sistema Wear OS dodaja popolnejšo izkušnjo tipkanja, lažji način opravljanja klicev in številne nove intuitivne funkcije dostopnosti, s tem pa ura Galaxy Watch postane popoln komplet.

Še boljša izkušnja z uro Watch

Da bi olajšali povezovanje z uro, je v različici One UI Watch4.5 dodana možnost popolnega tipkanja na zaslonu. Ne glede na to, ali iščete ali odgovarjate na sporočila in e-pošto, lahko poleg narekovanja in pisanja z roko izkoristite novo polno tipkovnico QWERTY s funkcijo podrsavanja za pisanje. Komuniciranje z uro je tako lažje kot kdaj koli prej . One UI Watch4.5 omogoča, da kadar koli nemoteno preklopite med načini vnosa, tako da lahko začnete narekovati sporočilo in nato preklopite na tipkovnico, če potrebujete več zasebnosti.

Zaradi podpore za dve kartici SIM v uri One UI Watch4.5 je tudi klicanje na uri Galaxy Watch brezhibno. Uporabniki lahko v pametnem telefonu Galaxy nastavijo želeno kartico SIM in jo samodejno sinhronizirajo z uro Galaxy Watch. V preglednem vmesniku je vedno prikazano, katera kartica SIM se uporablja na uri Watch. Če je v telefonu nastavljena možnost "Vedno vprašaj", lahko uporabniki izberejo, katero kartico SIM želijo uporabljati v uri Galaxy Watch. Želite klicati, ne da bi izdali svojo osebno številko? Odločite se sami - SIM1 ali SIM2.

Poleg tega, da je ura Galaxy Watch komunikacijsko orodje, ki je vedno z vami, ponuja več možnosti prilagajanja obraza ure, tako da se bolje ujema s tem, kar nosite. Uživajte v najljubši številčnici ure v različnih slogih tako, da številčnico večkrat dodate na seznam priljubljenih in vsak primer prilagodite z različnimi barvami in paletami . V seznamu priljubljenih pa so izbrani urni obrazi shranjeni za hiter dostop, tako da vam ni treba brskati po celotni zbirki.

Dostopnost ure Galaxy Watch je še boljša

Posodobitev One UI Watch4.5 vključuje tudi priročne funkcije za dostopnost, ki uporabnikom omogočajo, da uživajo v celotni izkušnji naprave Galaxy Watch.
Uporabniki, ki težko razlikujejo barve, bodo lahko prilagodili zaslon na želeni odtenek in povečali kontrast, da bodo pisave lažje berljive. Druge funkcije za vizualno pomoč vključujejo zmanjšano prosojnost in učinke zameglitve ter odstranitev animacij. Poleg tega slušna pomoč za tiste, ki slabše slišijo, omogoča uravnoteženje zvoka iz levega in desnega zvočnega izhoda za priključene slušalke Bluetooth.

Tisti, ki potrebujejo dodatno podporo za vnose na dotik, lahko podaljšajo trajanje interakcije z dotikom zaslona s funkcijo »Trajanje dotika« in onemogočijo ponavljajoče se vnose na dotik s funkcijo »Ignoriranje ponavljajočih se dotikov« za boljši nadzor.
Za dodatno podporo lahko uporabniki prilagodijo, kako dolgo bodo začasne funkcije, kot sta glasnost in obvestila, ostale na zaslonu s funkcijo »Čas za ukrepanje«, gumb »Domov« pa lahko nastavijo tako, da preklaplja med najpogosteje uporabljenimi funkcijami. Do vseh možnosti lahko dostopate iz enega priročnega menija, zato vam jih ni treba iskati po nastavitvah.

Popolna tipkovnica QWERTY, priročna izkušnja klicanja skupaj s številnimi možnostmi dostopnosti v prihajajoči uri One UI Watch4.5 naj bi uporabnikom ponudili popolnejšo izkušnjo z uro Galaxy Watch. Galaxy One UI Watch4.5 bo predvidoma izšel v tretjem četrtletju, več funkcij pa bo še objavljenih. Bodite pozorni na več informacij, ki jih bo objavil Samsung Mobile Press.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki