marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

One UI Watch4.5 prinaša izboljšano izkušnjo uporabe novejših modelov Galaxy Watch


20.07.2022
Objavil: Dare Gliha

Operacijski sistem One UI Watch4.5 bo kmalu na voljo za naprave Galaxy Watch in bo prinesel še popolnejšo izkušnjo pri uporabi pametne ure. Nova izdaja One UI Watch4.5 poleg najnovejše različice operacijskega sistema Wear OS dodaja popolnejšo izkušnjo tipkanja, lažji način opravljanja klicev in številne nove intuitivne funkcije dostopnosti, s tem pa ura Galaxy Watch postane popoln komplet.

Še boljša izkušnja z uro Watch

Da bi olajšali povezovanje z uro, je v različici One UI Watch4.5 dodana možnost popolnega tipkanja na zaslonu. Ne glede na to, ali iščete ali odgovarjate na sporočila in e-pošto, lahko poleg narekovanja in pisanja z roko izkoristite novo polno tipkovnico QWERTY s funkcijo podrsavanja za pisanje. Komuniciranje z uro je tako lažje kot kdaj koli prej . One UI Watch4.5 omogoča, da kadar koli nemoteno preklopite med načini vnosa, tako da lahko začnete narekovati sporočilo in nato preklopite na tipkovnico, če potrebujete več zasebnosti.

Zaradi podpore za dve kartici SIM v uri One UI Watch4.5 je tudi klicanje na uri Galaxy Watch brezhibno. Uporabniki lahko v pametnem telefonu Galaxy nastavijo želeno kartico SIM in jo samodejno sinhronizirajo z uro Galaxy Watch. V preglednem vmesniku je vedno prikazano, katera kartica SIM se uporablja na uri Watch. Če je v telefonu nastavljena možnost "Vedno vprašaj", lahko uporabniki izberejo, katero kartico SIM želijo uporabljati v uri Galaxy Watch. Želite klicati, ne da bi izdali svojo osebno številko? Odločite se sami - SIM1 ali SIM2.

Poleg tega, da je ura Galaxy Watch komunikacijsko orodje, ki je vedno z vami, ponuja več možnosti prilagajanja obraza ure, tako da se bolje ujema s tem, kar nosite. Uživajte v najljubši številčnici ure v različnih slogih tako, da številčnico večkrat dodate na seznam priljubljenih in vsak primer prilagodite z različnimi barvami in paletami . V seznamu priljubljenih pa so izbrani urni obrazi shranjeni za hiter dostop, tako da vam ni treba brskati po celotni zbirki.

Dostopnost ure Galaxy Watch je še boljša

Posodobitev One UI Watch4.5 vključuje tudi priročne funkcije za dostopnost, ki uporabnikom omogočajo, da uživajo v celotni izkušnji naprave Galaxy Watch.
Uporabniki, ki težko razlikujejo barve, bodo lahko prilagodili zaslon na želeni odtenek in povečali kontrast, da bodo pisave lažje berljive. Druge funkcije za vizualno pomoč vključujejo zmanjšano prosojnost in učinke zameglitve ter odstranitev animacij. Poleg tega slušna pomoč za tiste, ki slabše slišijo, omogoča uravnoteženje zvoka iz levega in desnega zvočnega izhoda za priključene slušalke Bluetooth.

Tisti, ki potrebujejo dodatno podporo za vnose na dotik, lahko podaljšajo trajanje interakcije z dotikom zaslona s funkcijo »Trajanje dotika« in onemogočijo ponavljajoče se vnose na dotik s funkcijo »Ignoriranje ponavljajočih se dotikov« za boljši nadzor.
Za dodatno podporo lahko uporabniki prilagodijo, kako dolgo bodo začasne funkcije, kot sta glasnost in obvestila, ostale na zaslonu s funkcijo »Čas za ukrepanje«, gumb »Domov« pa lahko nastavijo tako, da preklaplja med najpogosteje uporabljenimi funkcijami. Do vseh možnosti lahko dostopate iz enega priročnega menija, zato vam jih ni treba iskati po nastavitvah.

Popolna tipkovnica QWERTY, priročna izkušnja klicanja skupaj s številnimi možnostmi dostopnosti v prihajajoči uri One UI Watch4.5 naj bi uporabnikom ponudili popolnejšo izkušnjo z uro Galaxy Watch. Galaxy One UI Watch4.5 bo predvidoma izšel v tretjem četrtletju, več funkcij pa bo še objavljenih. Bodite pozorni na več informacij, ki jih bo objavil Samsung Mobile Press.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki