marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Omnia II naj bi v Avstriji izšla septembra z Windows Mobile 6.5


15.07.2009
Objavil: Aleš Poljak

Samsung se je zavezal, da bo možno vse aparate, ki bodo izdani s 6.1 različico Windows Mobile operacijskega sistema možno nadgraditi. A v kolikšni meri bo to potrebo je vprašanje, saj je Microsoft Austria oznanil, da se bo najnovejši Samsungov aparat Omnia II na njihovem trgu začela prodajati septembra z Windows Mobile različice 6.5.

Glede na to, da trenutno še ni točno znano, kdaj bo Microsoft uradno izdal svoj novi operacijski sistem za mobilnike, se predvideva, da bo to pred koncem letošnjega leta, kot je bilo sprva navedeno. Torej nekje v enakem obdobju, kot izdaja nove Omnie II v septembru.

Razlog za tako skrivanje uradne izdaje nove različice operacijskega sistema s strani Microsofta je verjetno predvsem zaradi načrtov samih proizvajalcev mobilnih aparatov in tudi načrtov Microsofta.

Kot kaže bodo naši severni sosedje v prvem valu, kar se tiče izdaje mobilnega telefona z Windows Mobile 6.5 operacijskim sistemom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki