marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Ogrevanje za 20. NT konferenco: Microsoft TechDays


21.01.2015
Objavil: Dare Gliha

Microsoftovo 20. NT konferenco bomo pozdravili v Portorožu, aktivne priprave na dogodek pa so že v polnem teku. V torek, 27. januarja, bo drugi TechDays dogodek, kjer bodo predstavljene novosti iz IT sveta. Izobraževalni dogodek bo potekal na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Večna pot 113, Ljubljana), udeleženci pa se bodo poglabljali v različne tematike. Na voljo so štirje obsežni seminarji, udeležba na dogodku pa je brezplačna.

Prijava na enega od štirih brezplačnih seminarjev do zapolnitve mest

Udeležba na dogodku je brezplačna, a se morate nanj predhodno prijaviti prek spletne strani: www.ntk.si/techdays. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest, pripravljajo pa štiri različne seminarje.

Skupaj s prihajajočim operacijskim sistemom za namizje prihaja tudi nova različica Windows Serverja, za sedaj poimenovana vNext. Kaj vse prinaša, bo predstavljeno na Windows Server vNext seminarju.

Seminar "Visual Studio 2015" bo tehnično poglobljen in je namenjen razvijalcem, ki vsakodnevno uporabljajo Microsoftova razvojna orodja. Ena izmed glavnih novosti Visual Studia 2015 je "cross platform" razvoj aplikacij, tj. kako lahko naenkrat razvijamo aplikacijo za več mobilnih platform hkrati.

Celodnevni seminar "Naučimo se C#" je namenjen vsem tistim, ki že znajo programirati, ne poznajo pa Microsoftovega razvojnega okolja in platforme, ali pa bi želeli osvežiti znanje Visual Studia ter .NET-a.

Zadnji, četrti seminar, je namenjen varnosti. ModernBiz Tech Series: Safeguard Your Business bo postregel z napotki, kako lahko bolje varujemo naše sisteme, od varnostnih kopij, zaščito namiznih operacijskih sistemov, Windows Server 2012 R2. Na koncu še pogled s hekerske strani, razlogu, zakaj so vsa prejšnje teme res pomembne.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani: www.ntk.si/TechDays.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki