marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Odposlanih že milijon Honorjev 9


17.07.2017
Objavil: Dare Gliha

Nov Honorjev paradni konj Honor 9 ponaša znamko še višje. Od predstavitve na Kitajskem pred dobrim mesecem dni in samo dva tedna po globalni predstavitvi v Berlinu je bilo po vsem svetu odposlanih že milijon naprav Honor 9.

Tudi v Sloveniji je že veliko zanimanje za naslednika osmice. Prva pošiljka mobilnikov Honor 9 je že prispela v Slovenijo in bo na prodajnih policah že v naslednjih tednih, kar je prej, kot je bilo napovedano ob uradni predstavitvi.

S svojim nagrajenim 3D ukrivljenim steklom na zadnji strani in unikatnim kovinskim sijajem v ledeniško sivi (Glacier Gray) je Honor 9 v evropski virutalni trgovini vmall.eu razprodan komaj dva dni po začetku prodaje.

Honor 9, sicer sestrska blagovna znamka Huawei-ja, je prejel ogromno pohval tudi v Rusiji, kjer je bila prva serija razprodana šest ur po tem, ko je bila predstavljena na Honorjevi ruski platformi shop.huawei.ru. V kar dveh urah pa so bili razprodani Honorji 9 v ledeniško sivi barvi in tudi slušalke Honor Monster.

»Ponosni smo, da naši izdelki, s katerimi želimo opolnomočiti milenijsko generacijo pri izražanju individualnosti, podirajo rekorde takoj po predstavitvi,« je povedal George Zhao, predsednik Honorja. »Uspeh Honorja 9 izhaja iz našega razumevanja mladih, ki želijo naprave, ki združujejo zmogljivost in eleganten dizajn z inovativno tehnologijo.«

S procesorjem Kirin 960, 4 GB delovnega pomnilnika ter vmesnikom EMUI 5.1, nadgrajeno dvojno kamero z 12 MP velikim barvnim in 20 MP velikim monokromatskim senzorjem in izjemno kakovostjo zvoka Honor 9 milenijcem omogoča brezskrbno raziskovanje sveta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki