marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

Odkrijte neskončni potencial pametnega doma z aplikacijo Samsung SmartThings


30.06.2023
Objavil: Dare Gliha

V današnji hitro razvijajoči se digitalni dobi je povezani dom postal nekaj povsem običajnega. Minili so časi, ko so gospodinjske naprave delovale izolirano in nepovezano druga z drugo. S prihodom pametne tehnologije in po zaslugi vseprisotnega mobilnega telefona imamo sedaj moč, da vse svoje povezane naprave nemoteno nadzorujemo in upravljamo kar z dlani.

Mobilni telefon, nekoč le okorna in težka naprava za klice in kratka tekstovna sporočila, je danes orodje, ki nam omogoča, da upravljamo svoje bivalne prostore kot še nikoli prej. Zmožnost nadzora in spremljanja različnih vidikov našega doma z eno samo napravo, od razsvetljave in varnostnih sistemov do termostatov, naprav za zabavo in še več, spreminja način, kako sodelujemo s svojim okoljem.

Nič več nam ni treba hoditi iz sobe v sobo, prilagajati nastavitve na posameznih napravah ali se spopadati z več daljinskimi upravljalniki. Mobilni telefon je postal univerzalni daljinski upravljalnik, ki nam zagotavlja neprimerljivo udobje in dostopnost ter nam omogoča, da brez težav racionaliziramo svoje življenje in prilagodimo domače okolje.

Predstavljajte si, da pridete domov po dolgem delovnem dnevu in z nekaj dotiki pametnega telefona postopoma prižgete luči, prilagodite temperaturo na želeno raven ugodja, v ozadju se začne predvajati vaš najljubši seznam predvajanja. Nato prižgete pečico, zaženete robotski sesalnik in pralni stroj. Vse to z vašega kavča. Takšna raven avtomatizacije in nadzora, ki jo omogoča medsebojna povezanost naših naprav, ustvarja harmonično in prilagojeno vzdušje, ki ustreza našim potrebam in željam.
In če vedno razmišljate, kaj bi pripravili za večerjo, ne skrbite več, saj SmartThings Cooking misli namesto vas. Ta funkcija, ki je na voljo v aplikaciji SmartThings, ponuja številne edinstvene recepte, prilagojene vašim prehranskim preferencam, ne glede na to, ali se prehranjujete vegansko, vegetarijansko ali brezglutensko. Z enostavnimi navodili lahko brez težav pripravite ali spečete katerokoli jed, za katero ste razpoloženi. Čeprav lahko aplikacijo uporabljate samostojno brez pametnih naprav, se brez težav sinhronizira s hladilniki, povezanimi s SmartThings, kot je Family Hub, štedilniki ali pečicami, kar izboljša vašo izkušnjo upravljanja s hrano. Naj aplikacija SmartThings Cooking poenostavi vaše kulinarično potovanje in na vašo mizo prinese čudovite obroke.

Poleg tega se je udobje upravljanja povezanih naprav prek mobilnega telefona razširilo prek meja naših domov. Ne glede na to, ali smo na počitnicah obtičali v prometu ali celo na drugem koncu sveta, nam možnost daljinskega upravljanja naprav zagotavlja, da lahko vedno ostanemo povezani s svojimi bivalnimi prostori. Od daljinskega nadzora varnostnih kamer in prilagajanja porabe energije, zagona klimatske naprave, da nas pričaka prijetno ohlajen dom, ko se vrnemo s poletnega dopusta, do ogrevanja pečice za popolno pripravljeno večerjo - naši mobilni telefoni nam omogočajo svobodo in prilagodljivost brez primere.

Mobilni telefon služi kot osrednje vozlišče za upravljanje naših povezanih naprav. Izbrati moramo le pravega in pravo aplikacijo. S pametnimi telefoni Samsung Galaxy S23 serije in aplikacijo SmartThings bo vse zgoraj napisano postalo vsakodnevna resničnost.

Pomislite na sveže ohlajeno vodo z okusom, ki je vedno pri roki, na dosegu vaše roke. Vse to vam omogoča RF9000AC-BSC hladilnik s francoskimi vrati in centrom za pijače - Beverage Center™. Ta hladilnik je opremljen z vrčem, ki je brez BPA in se samodejno polni s prečiščeno vodo. Poleg tega ima center tudi prostor za shranjevanje svežega sadja in aromatičnih zelišč, kar omogoča hitro pripravo osvežujočih napitkov. S pomočjo dozirnika za vodo pa je hladna pijača vedno pripravljena v trenutku.

Hladilnik se ponaša tudi z veliko prostornino, ki omogoča organizirano shranjevanje večje količine hrane. V tem hladilniku boste lahko enostavno razvrstili in urejeno shranili vsa vaša živila. Učinkovita organizacija prostora pripomore k boljši hrambi živil, saj jih je lažje najti in uporabiti, ko jih potrebujete.

Poleg vseh naprednih funkcij, hladilnik s francoskimi vrati in centrom za pijače omogoča tudi pametno povezljivost, ki vam olajša upravljanje in nadzor nad njim. S pomočjo SmartThings aplikacije se lahko povežete s hladilnikom prek svojega pametnega telefona.

S tem povezovanjem imate popoln nadzor nad svojim hladilnikom ne glede na to, kje se nahajate. Prek aplikacije lahko preverite trenutno temperaturo v notranjosti, spremljate status in opozorila ter upravljate s funkcijami hladilnika kar prek svojega telefona. SmartThings aplikacija nudi tudi funkcionalnosti obveščanja. Ko je čas za zamenjavo vodnega filtra ali kadar se temperatura dvigne nad določeno raven, boste prejeli obvestilo na svoj pametni telefon. To vam omogoča pravočasno ukrepanje in zagotavlja, da vaš hladilnik vedno deluje optimalno.

Posebna ponudba

Poletna vročina je tu in s tem tudi prava priložnost za osvežitev vašega doma. Ustvarjanje čarobnih trenutkov v kuhinji postane še bolj prijetno z izjemnimi hladilniki Samsung, ki so sedaj na voljo po posebnih znižanih cenah. Ne glede na to, ali želite nepričakovano barvno kombinacijo, kot je klasična črna, nevtralna bela ali morda kombinacija vaših najljubših barv, čarovnija se nikoli ne konča. Odkrijte ponudbo vrhunskih hladilnikov Samsung z neverjetnim poletnim popustom in izkoristite 5-letno garancijo na izbrano napravo.

Povezano življenje s SmartThings aplikacijo

Aplikacija SmartThings vam bo olajšala komunikacijo z vsemi povezanimi napravami v vašem domu. Čeprav je Samsung aplikacija razvita za naprave Samsung pa jo lahko naložite tudi na druge naprave in z njimi pametno upravljate svoj dom. Integrirana je z drugimi napravami, ki so označene s simbolom “Združljivo s SmartThings”. Z njo so vsakodnevna opravila bolj preprosta. Vgrajena je v najrazličnejše aplikacije na Galaxy napravah in tako vaše vsakodnevne izkušnje dela bolj bolj intuitivne, praktične in prijetne.

Aplikacija deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter, ki ga podpira več kot 280 svetovnih podjetij, da se lahko sami odločite za najprimernejše domače naprave. Poiskati morate le logotip Matter in povezljivost je zagotovljena. Povsem preprosto jo naložite na svoj mobilni telefon in zaživite novo povezano življenje, ki vas bo navdušilo s svojo preprostostjo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki