marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

Od danes v prodaji nova pametna mobilna telefona HTC U Ultra in HTC U Play


20.03.2017
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje HTC, vodilno inovativno podjetje na področju mobilnih tehnologij in navidezne resničnosti, je najavilo dostopnost svojih pametnih mobilnih telefonov [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-htc-u-ultra.html]HTC U Ultra[/url] in [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-htc-u-play.html]HTC U Play[/url] tudi v Sloveniji. Napravi, povsem odeti v steklo in z vrhunskimi funkcijami, sta od danes dalje ekskluzivno na voljo v Si.mobilu, in sicer v modri ter beli barvi.

Cena različice HTC U Ultra v paketu Ultimativni L znaša 384 € oziroma 24 obrokov po 16 €, medtem ko je cena različice HTC U Play v paketu Ultimativni L 192 € oziroma 24 obrokov po 8 €.

HTC U Ultra in HTC U Play
HTC U Ultra je čudovito oblikovana naprava s stekleno površino tako spredaj kot zadaj. Ima velik 5,7-palčni (14,47 cm) zaslon, poleg tega pa še manjši, sekundarni zaslon, ki je nadvse primeren za hiter in preprost dostop do najpogosteje uporabljenih aplikacij in pripomočkov (stikov, bližnjic do aplikacij, obvestil o dogodkih …). Druga pomembna novost je zvočna platforma HTC USonic, ki analizira uporabnikovo zaznavanje zvoka in samodejno prilagodi zvočni profil. Štirje izjemno občutljivi mikrofoni z zaznavanjem zvoka v vseh smereh omogočajo snemanje 360-stopinjskega zvoka, medtem ko fotoaparat vključuje zelo hitro lasersko samodejno ostrenje, novi sistem PDAF (Phase Detection Auto Focus) in večje slikovne točke za boljšo kakovost nočnega fotografiranja. Novi »selfi« fotoaparat omogoča preprost preklop med možnostjo zajema podrobnosti v visoki ločljivosti pri 16 MP ter 4-kratno občutljivostjo na svetlobo novega načina UltraPixel. HTC U Ultra ima nameščen še HTC Sense Companion, osebnega pomočnika, ki se uči od uporabnika oziroma zaznava stvari, ki jih slednji pogosto počne. V kombinaciji s prepoznavo govora aplikacija omogoča, na primer, glasovno zavrnitev vhodnih klicev, prekinitev alarma, pošiljanje sporočil in celo prostoročno navigacijo. Telefon ima 64 GB skupnega pomnilnika in 4 GB RAM-a ter 4-jedrni procesor Snapdragon 821.

HTC U Play je nekoliko manjša, igriva različica pametnega mobilnega telefona HTC U Ultra z zaslonom velikosti 5,2 palca (13,2 cm). Nameščene ima zvočnike HTC BoomSound Hi-Fi edition, ki s posebnim oblikovanjem nudijo izjemen zvok, kot smo ga vajeni pri najboljših zvočnih sistemih. Visokotonec je zgoraj, nizkotonec spodaj, medtem ko mikrofoni (z zaznavanjem zvoka iz vseh smeri) omogočajo 360-stopinjsko snemanje zvoka. Telefon ima 32 GB skupnega pomnilnika in 3 GB RAM-a ter 8-jedrni, 64-bitni procesor MediaTek Helio P10.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki