marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle Si.mobil podarja 300 evrov za nakup iPada in ostalih računalnikov


17.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od 15. februarja naprej so uporabnikom s Si.mobilovo ponudbo iZJEMNO vrhunski računalniki lažje dosegljivi. Posamezniki si lahko izberejo izjemen in trenutno najbolj vroč tablični računalnik iPad ali kateri drugi računalnik pri ponudnikih Big Bang, iSpot ali iStyle. Si.mobil pa jim bo ob vezavi za 24 mesecev na paket Mobilni internet Freestyle poklonil kupon v vrednosti 300 evrov za nakup izbranega računalnika.

Ponudba iZJEMNO, uporabniku, ki se bo vezal na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev, poleg kupona omogoča 10GB prenosa podatkov na mesec, vključuje kartico microSIM za iPad, USB modem Vodafone K3765 za le 1 evro, 30-dnevno brezplačno uporabo protivirusnega programa Si.internet zaščita ter brezplačno uporabo storitve za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov Si.arhiv za 1GB podatkov. Vse to za mesečno naročnino 30 evrov.

Si.mobilovo zmogljivo omrežje uporabnikom Mobilnega interneta z najnovejšo tehnologijo HSPA+ omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 21 Mbit/s.

Več o ponudbi iZJEMNO na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki