marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

O2 odgovarja na očitke o slabem signalu pri iPhonu


05.12.2007
Objavil: Klemen Sterle

Pri O2 so se nemudoma odzvali na pritožbe s strani več kot 100 uporabnikov, ki naj bi imeli v omrežju O2 z Applovim iPhonom precej slab signal.

Po tem, ko se je podjetju O2 potožilo več kot 100 iPhone uporabnikov, in sicer da je kvaliteta signala slaba, je O2 odgovoril : » s signalom je tako, da so vedno kraji ali prostori, kjer je pokritost s signalom majhna ali pa signala celo ni. To velja za katerokoli napravo. Trenutno tudi nimamo nobenih posebnih težav z Applovim iPhonom.«

Tiskovni predstavnik je v izjavi za tech.co.uk še dodal, da je bil iPhone testiran z vseh vidikov preden je bil dan v prodajo, ter tako ustreza vsem strogim pogojem, ki jih ima O2, kar se tiče vključitve mobilnika v njihovo omrežje. Na O2 pravijo, da nadzorujejo kvaliteto omrežja tedensko in da so rezultati, kot velja tudi za ostala omrežja na voljo na www.topnetuk.co.uk .

»Tako ta, kot tudi naša notranja nadzorovanja nam kažejo, da ima omrežje O2 najvišje število vzpostavitev klicev ter uspešno vzpostavljenih klicnih zvez izmed vseh omrežji v Veliki Britaniji. Po zadnjem štetju je bilo tako narejenih 27.000 klicev, manj kot 250 poskusov klicanja pa ni uspelo.

Če stranka kupi pri O2 napravo in vidi, da ne deluje, pa lahko kadarkoli pokličejo službo za pomoč uporabnikom, kjer naj pustijo podatke, mi pa bomo zadevo nato temeljito raziskali.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki