http://mobile.nytimes.com, ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

New York times lansiral novo mobilno stran


29.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Družba New York times je naredila novo stran http://mobile.nytimes.com, ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov.

"Stran NYTimes.com omogoča bralcem prebiranje novic ter člankov New York Timesa na vseh platformah," je dejala Vivian Schiller, generalna menedžerka NYTimes.com. "Vznemirjeni smo, ker sedaj ponujamo tako bogato bralno izkušnjo na mobilnih napravah. Še naprej bomo izkoriščali prednosti, ki jih omogočajo digitalne tehnologije in našim bralcem ponujali Times kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli bodo hoteli.”

Stran je urejena podobno kakor NYTimes.com, deli se v različne sektorje z različnimi informacijami, je lahko berljiva in se jo enostavno upravlja na mobilnih napravah. Stran je dostopna vsakomur, ki ima omogočen dostop do interneta z mobilno napravo.

Vsi obiskovalci mobilne strani NYTimes.com vidijo sektorje, članke in slike brez kakršnekoli registracije in lahko iščejo članke v tedenskem arhivu. Registracija na stran pa je potrebna za prejemanje obvestil o člankih prek e-pošte in za nekaj drugih bonitet.

NYTimes je pri izdelavi strani sodeloval z Starcut USA Inc. Stran je podprta z oglaševanjem. Vse strani na mobilni strani (z izjemo Log In strani) bodo imele bannerje na vrhu strani in navedbo sponzorja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki