marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Nüvifone M20 sedaj tudi z Windows Mobile 6.5


04.12.2009
Objavil: Aleš Poljak

Garmin in Asus sta avgusta na trg poslala svoj mobilni aparat, katerega poganja Windows mobile 6.1. Sedaj bodo obstoječi uporabniki Nüvifone-a M20 lahko brezplačno nadgradili operacijski sistem na različico 6.5, bodoči uporabniki pa so ''prikrajšani'' za to dejanje, saj imajo vsi novi aparati že naložen Windows Mobile 6.5 .

Nüvifone M20 je mešanica pametnega telefona in GPS naprave, kateri ima 3.5G tri pasovni GPS vmesnik, kateri podpira HSDPA, WiFi in Bluetooth. Pred naložene so številne aplikacije, kot na primer zmogljiv spletni brskalnik, orodja za pregled raznih dokumentov, podpira pa tudi PUSH mail. Windows mobile 6.5 pa prinaša naslednje izboljšave: večje ikone za lažje upravljanje aparata na dotik z prsti, izboljšan osnovni pogled, prednaložena Facebook aplikacija in aplikacija preko katere imajo uporabniki direktni dostop do Microsoftove tržnice z aplikacijami.

Nüvifone M20 z Windows Mobile 6.5 se bo kmalu začel prodajati v Tajvanu, Hong Kongu, Tajski, Singapurju, Maleziji, Indiji, Rusiji, Ukrajini, Poljski, Češki in Turčiji. Na ostalih trge bo pa prišel do konca leta 2009. Tisti, ki si omenjen aparat že lastijo pa nadgradnjo na WM 6.5 opravijo preko spletnega naslova http://www.garminasus.com/.

Specifikacije Nüvifone M20:

• Tri-pasovni GSM / GPRS / Edge 900/1800/1900 /
• 900/2100 HSPA 7,2 Mb/s
• 802.11 b/g WLAN, Bluetooth 2.0+EDR, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, mini USB 2.0
• 3MP kamera z samodejnim ostrenjem in geo-tagging-om
• velikost 95.3 x 52.5 x 12.8 mm
• 2.8 palčni, 65K, TFT na dotik občutljiv zaslon

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki