marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Prvi dan NT konference za nami, tudi jutri zanimive vsebine in obisk predsednika vlade Cerarja


16.05.2016
Objavil: Thomas Bergant

v Portorožu se je začela 21. Microsoftova NT konferenca, katere rdeča nit je DIGITALNA TRANSFORMACIJA. Največje slovenske tehnološke konference se letos udeležuje več kot 2000 poslovnih odločevalcev, IT-strokovnjakov, razvijalcev in drugih predstavnikov iz različnih področij gospodarstva in javnega sektorja.

Prvi dan konference je bil namenjen predavanjem iz različnih vsebinskih sklopov, med katerimi predstavlja rdečo nit digitalna preobrazba, saj je tehnologija postala neločljiv del sodobnega poslovanja.

Konferenčni torek se bo začel z osrednjo slovesnostjo, ki ji bodo sledila predavanja različnih zahtevnostnih stopenj, na katerih udeležence nagovarja več kot 150 slovenskih in tujih predavateljev. Osrednja gosta NTK Poslovnega srečanja bosta David Rowan, urednik britanske edicije tehnološke revije WIRED, in Tom Loosemoore, ustanovitelj britanske organizacije Government Digital Service. V pogovoru o slovenski poti digitalne preobrazbe bo sodeloval tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar, za konec pa bo udeležence Poslovnega srečanja nagovoril predsednik vlade Republike Slovenije, Miro Cerar.

Microsoftova NT konferenca, ki udeležencem ne predstavlja le tehnoloških novosti iz IT-sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese, se bo zaključila v sredo, 18. maja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki