marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Legendarni dirkač David Coulthard in poslovni motivator Mark Gallagher v Portorožu o njuni formuli uspeha


19.04.2012
Objavil: Thomas Bergant

V Portorožu bo od 21. do 24. maja potekala Microsoftova NT konferenca 2012, največji poslovno-tehnološki dogodek v Sloveniji. Na letošnji NT konferenci bo posebna pozornost namenjena tudi vsebinam, ki bodo slovensko poslovno javnost seznanile z najnovejšimi tehnološkimi in poslovnimi trendi.

Ob posebnem sklopu predavanj za poslovneže, poimenovanem Poslovni dan, bodo udeleženci lahko prisluhnili tudi legendarnemu dirkaču F1 Davidu Coulthardu in svetovno znanemu poslovnemu motivatorju Marku Gallagherju. Ugledna gosta bosta predstavila pomen vrhunske tehnologije v športu, v katerem hiter tehnološki razvoj zahteva najboljše poslovne odločitve, sodelovanje predanih strokovnjakov in brezhibne rešitve v zastavljenih rokih. Poslovni dan bo potekal drugi dan NT konference, torej v torek, 22. maja.

Formula uspeha z Davidom Coulthardom in Markom Gallagherjem
Microsoftova NT konferenca bo tudi letos ponudila poseben vsebinski sklop, poimenovan Poslovni dan. Namenjen bo predvsem vodilnim v malih in srednjih podjetjih ter bo obarvan s tematikami, kako kar najbolje izkoristiti tehnologijo za povečanje učinkovitosti in uspešnosti poslovanja v času, ki ga zaznamujejo številni gospodarski izzivi ter izzivi in priložnosti računalništva v oblaku.

Udeleženci NT konference bodo v torek, ko bo potekal Poslovni dan, lahko na slavnostni otvoritvi prisluhnili tudi legendarnemu dirkaču F1 Davidu Coulthardu in svetovno znanemu poslovnemu motivatorju Marku Gallagherju.

David Coulthard je eden uspešnejših voznikov v zgodovini F1. Svojo pot je začel leta 1994 pri moštvu Williams, dvanajst od svojih trinajstih zmag pa je osvojil z moštvom McLaren. Leta 2005 se je priključil ekipi Red Bull Renault, v kateri je po treh sezonah končal svojo zmagovito štirinajstletno športno kariero.

Mark Gallagher je svetovno znan poslovni motivator, ki že 30 let deluje v svetu F1. Na svojih predavanjih doživeto predstavlja delo v tem zahtevnem športu. Med letoma 2009 in 2011 je bil na čelu moštva Cosworth. Je tudi izjemen strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami svetovanja na področju sponzorstev.

O NT konferenci 2012
NT konferenca je že 17 let največja slovenska tehnološka in poslovna konferenca, na kateri se srečujejo poslovneži in raznovrstni strokovnjaki, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi na področju informacijskih tehnologij. Letošnji dogodek, ki bo potekal med 21. in 24. majem, bo v znamenju prilagodljivosti, dostopnosti in široke izbire. Poudarek bo na računalništvu v oblaku s platformo Windows Azure in zbirko poslovnih storitev Office 365, na rešitvah za dvig storilnosti in nižanje stroškov poslovanja, na mobilnosti in tabličnih računalnikih s prihajajočim operacijskim sistemom Windows 8.

Prireditev vsako leto podprejo številni partnerji in sponzorji. Zlati sponzorji NT konference 2012 so Canon Adria, Lenovo in Nokia.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki