marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Novosti na portalu Vodafone live!


23.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu so zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo.

Poleg poletnih novosti Si.mobil svojim uporabnikom ponuja prenovljeni sklop Igre in tudi enostaven dostop do spletne skupnosti Facebook prek portala Vodafone live. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.

Na portalu Vodafone live! so vsem uporabnikom brezplačno na voljo vse dnevne novice, vremenske in prometne informacije, športne novice in rezultati, trači, horoskopi itd. Ponovno je na voljo tudi samostojen sklop informacij Hrvaška. Ta se nahaja v menijskem zavihku, pod povezavami Novo, Vreme & Promet, Zabava & Info pod povezavo Poletje & Zabava.

Sklop Hrvaška nudi koristne informacije o vremenu danes, jutri, za cel teden, za pomorščake, napoved za Jadran, temperature morja. Uporabniki lahko prebirajo informacije o stanju na cestah in v prometu, vozni red trajektov, cestnine, mejni prehodi, seznam dogodkov razvrščenih po mesecih in po dnevih ter splošne informacije o državi Hrvaška. Vremenske in prometne informacije se redno večkrat dnevno osvežujejo, tudi med vikendi in prazniki, ostale vsebine pa se osvežujejo glede na spremembe v izvoru informacij.

Na portalu Vodafone live! so uporabnikom na voljo tudi ostale počitniške informacije, kot so 'last minute' počitnice z Odklop.com, Gremona.com, dogodki in prireditve ter festivali in koncerti po Sloveniji.

Da pa bodo poletne počitnice še posebnejše, lahko Si.mobilovi uporabniki za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku.

Spletna skupnost Facebook, ki ima samo v Sloveniji okrog 40.000 članov, postaja iz dneva v dan popularnejša in bolj obiskana. Skupnost uporabnikom ponuja vedno nove možnosti povezovanja, zabave in komunikacije. Si.mobilovi uporabniki lahko hitro in preprosto do lastnega profila in do profilov prijateljev dostopajo tudi prek mobilnikov. Dostop je izredno enostaven, saj so od svojega profila oddaljeni le en klik prek portala Vodafone live!. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.

Si.mobil pa je na portalu Vodafone live! prenovil tudi sklop Igre, ki so sedaj v celoti v slogu portala Vodafone live!. Dodali so tudi več modulov za promocije, kjer bodo izpostavljali igre v posebni ponudbi in po promocijskih cenah ter olajšali uporabo iskalnika.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki