marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Novosti in spremembe v Tušmobilovi ponudbi


01.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo pisali o spremembah v Si.mobilovi ponudbi, tokrat pa je nekaj sprememb tudi v ponudbi Tušmobila. Nekatere spremembe so pozitivne za uporabnike, ne pa vse. Predvsem se storitve krčijo na uporabo zgolj v Tušmobilovem omrežju, se pa nekatere količine zakupljenih storitev zato povečujejo. Kaj se spremeni, pa si preberite v nadaljevanju.

Sprememba veljavnosti klicev znotraj naročniške skupine

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili pogoje klicev znotraj naročniških skupin, ki veljajo za naročnike paketov tušmobil (sprememba ne velja za naročnike paketa tušmobil70biz). Od navedenega datuma bodo znotraj naročniške skupine veljali brezplačni klici le znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja, klici, opravljeni v omrežju operaterja Mobitel d.d. pa bodo plačljivi oz. se bodo odštevali z računa zakupljenih vsebin v vašem naročniškem paketu.

Tušmobil pospešeno gradi svoje lastno omrežje in trenutno z lastnim signalom pokrivajo 94% prebivalstva. Svetujejo pa, da na svojem mobilnem telefonu izberete avtomatsko iskanje omrežja. Pri tem bodite pozorni, ali se nahajate v omrežju Tušmobil ali v omrežju Mobitel.

Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v Mobitelovem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

Sprememba vsebine nekaterih naročniških paketov

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili vsebino nekaterih naročniških paketov tušmobil.

Paket tušmobil20txt:
spremeni se ime paketa iz tušmobil20txt v tušmobil15
spremeni se mesečna naročnina iz 20,00 € na 15,00 €
spremeni se vključena količina SMS sporočil iz 500 na 1000 SMS sporočil
spremeni se količina MMS sporočil iz 20 na 15 MMS sporočil
paketu se doda 1GB prenosa podatkov v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil50i:
paketu se doda 50 MMS sporočil
spremeni se količina vključenega prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil70biz:
spremeni se količina prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Vse cene so v evrih vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki