marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Novost Si.mobilove ponudbe je preprosta mobilna rešitev HTC Desire 320


23.03.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, razširja Si.mobilovo ponudbo preprostih mobilnih rešitev s hitrim pametnim telefonom za preprosto uporabo HTC Desire 320. Novost v Si.mobilovi ponudbi je brez vezave na voljo že za 149 evrov, v naročniškem paketu Neskončni S pa za 24 mesečnih obrokov po le 2 evra.

Visoka funkcionalnost, preprosta uporaba in ugodna cena so tri ključne lastnosti Si.mobilove ponudbe telefona HTC Desire 320. Poleg najnižje cene telefona brez vezave na slovenskem trgu in ugodne paketne ponudbe Neskončni S lahko uporabniki izbirajo še med številnimi drugimi naročniškimi paketi. Tako lahko izberejo ponudbo, ki najbolj ustreza njihovi lastni porabi minut pogovorov, sporočil in prenosa podatkov.

Lep, preprost in pameten: zmagovita kombinacija telefona HTC Desire 320

Dostopna cena dobi čar v kombinaciji z oblikovno dovršenostjo mobilnega telefona HTC Desire 320 in zmogljivimi funkcijami, ki omogočajo še večjo uporabnost naprave. Zahvaljujoč visoki ločljivosti 4,5-palčnega zaslona in štirijedrnemu procesorju s hitrim odzivnim časom lahko uporabniki nemoteno brskajo po spletu, preklapljajo med aplikacijami ter uživajo v igranju iger in ogledu video posnetkov. S HTC Desire 320, ki s ceno zadovolji in obliko navduši, tako že preprosta uporaba telefona tudi nezahtevnim uporabnikom omogoča doživeti izkušnjo pametnega telefona.

Ustvarjanje? Nič lažjega!

Podoživljanje spominov zagotavlja kamera s 5 milijoni slikovnih pik, ki omogoča snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti 1080p. Nepogrešljiva je paleta orodij za ustvarjanje, s katerimi lahko na preprost način vsakdo ustvari poljubne 30-sekundne videe v kombinaciji z najljubšo melodijo. Odlično multimedijsko doživetje dopolnjuje še edinstvena prednastavljena aplikacija HTC BlinkFeed™, ki prinaša novičke kar na namizje pametnega telefona in tako poskrbi za popolno obveščenost uporabnika. S samostojnim posodabljanjem se tako HTC Desire 320 spremeni v stičišče aktualnega dogajanja z družbenih omrežij ter izbranih najljubših slovenskih in svetovnih medijev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki