marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Novost Si.mobilove ponudbe je preprosta mobilna rešitev HTC Desire 320


23.03.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, razširja Si.mobilovo ponudbo preprostih mobilnih rešitev s hitrim pametnim telefonom za preprosto uporabo HTC Desire 320. Novost v Si.mobilovi ponudbi je brez vezave na voljo že za 149 evrov, v naročniškem paketu Neskončni S pa za 24 mesečnih obrokov po le 2 evra.

Visoka funkcionalnost, preprosta uporaba in ugodna cena so tri ključne lastnosti Si.mobilove ponudbe telefona HTC Desire 320. Poleg najnižje cene telefona brez vezave na slovenskem trgu in ugodne paketne ponudbe Neskončni S lahko uporabniki izbirajo še med številnimi drugimi naročniškimi paketi. Tako lahko izberejo ponudbo, ki najbolj ustreza njihovi lastni porabi minut pogovorov, sporočil in prenosa podatkov.

Lep, preprost in pameten: zmagovita kombinacija telefona HTC Desire 320

Dostopna cena dobi čar v kombinaciji z oblikovno dovršenostjo mobilnega telefona HTC Desire 320 in zmogljivimi funkcijami, ki omogočajo še večjo uporabnost naprave. Zahvaljujoč visoki ločljivosti 4,5-palčnega zaslona in štirijedrnemu procesorju s hitrim odzivnim časom lahko uporabniki nemoteno brskajo po spletu, preklapljajo med aplikacijami ter uživajo v igranju iger in ogledu video posnetkov. S HTC Desire 320, ki s ceno zadovolji in obliko navduši, tako že preprosta uporaba telefona tudi nezahtevnim uporabnikom omogoča doživeti izkušnjo pametnega telefona.

Ustvarjanje? Nič lažjega!

Podoživljanje spominov zagotavlja kamera s 5 milijoni slikovnih pik, ki omogoča snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti 1080p. Nepogrešljiva je paleta orodij za ustvarjanje, s katerimi lahko na preprost način vsakdo ustvari poljubne 30-sekundne videe v kombinaciji z najljubšo melodijo. Odlično multimedijsko doživetje dopolnjuje še edinstvena prednastavljena aplikacija HTC BlinkFeed™, ki prinaša novičke kar na namizje pametnega telefona in tako poskrbi za popolno obveščenost uporabnika. S samostojnim posodabljanjem se tako HTC Desire 320 spremeni v stičišče aktualnega dogajanja z družbenih omrežij ter izbranih najljubših slovenskih in svetovnih medijev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki