marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

slikaHONOR najavil novi funkciji AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection
12.07.2024

HONOR je razkril dve inovaciji umetne inteligence v napravah, ki sta ustvarjeni za krepitev moči posameznikov in uvedbo nove ravni varnosti uporabnikov. Na sejmu MWC Šanghaj so namreč predstavili svoje najnovejše dosežke na področju umetne inteligence, usmerjene v človeka, in sicer AI Defocus Eye Protection in AI Deepfake Detection.

članki

Novinarske nagrade za mobilnike s kamero


27.07.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Slika, ki je posnela lanske teroristične napade na London, je prejela znano angleško novinarsko nagrado. Za nagrado stojita finska Nokia in angleški medij UK Press Gazette.

Glavni cilj omenjene nagrade je pokazati pomembnost slik, ki so jih posneli t.i. člani prič javnih dogodkov.

Zmagovalna slika, kjer so bili odstranjeni najbolj grozni elementi, prikazuje nepozabne prizore bombandiranja avtobusa na trgu Tavinstock. Zmagovalec, ki je želel ostati anonimen, je podaril v dobrodelne namene žrtvam bombandiranja nokio N90, foto tiskalnik in pa letno članstvo pri spletni strani Flickr Pro.

Druga nagrada je šla k potniku v letalu, ki je posnel goreči naftni terminal v Buncefieldu.

Urednik časnika Press Gazette Ian Reeves: "Z vseh teh prispevkov je jasno, da bo imelo t.i. civilno novinarstvo vse večjo vlogo v industriji."

Tretja nagrado je prejel fotograf s sliko kaosa preživelih ljudi v tunelu istega dne, ko je bilo bombandiranje v Londonu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki