marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Vtis, kvaliteta in enostavnost – nova trendovska trojica iz Nokie


01.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je na dogodku Nokia Experience Mobility 2006, ki je potekal v kitajskem mestu Chongging, predstavila prednosti mobilne tehnologije in tri nove mobilne telefone, ki so v prvi vrsti namenjeni uporabnikom, ki se z mobilno tehnologijo srečujejo prvič.

Mobilni telefoni Nokia 1112, Nokia 2310 in Nokia 2610 so razširili ponudbo enostavnih, zanesljivih in cenovno dosegljivih mobilnih telefonov Nokia. Vsi trije modeli bodo predvidoma na voljo v drugi četrtini letošnjega leta.

»Za večino ljudi na novo razvijajočih se tržiščih, kot je Kitajska, mobilni telefon postaja sestavni del življenja – in tudi število lastnikov novih mobilnih telefonov še vedno močno narašča«, je povedal Soren Petersen iz Nokia Mobile Phones. Nokia pričakuje, da bo leta 2008 od treh milijard uporabnikov mobilnih telefonov, kar velik delež uporabnikov mobilne tehnologije iz novo razvijajočih se trgov, kot so Kitajska, Indija, JV Azija in Afrika. Po besedah Petersona je ključ uspeha na teh trgih atraktiven in zanesljiv mobilni telefon, ki je seveda tudi enostaven za uporabo in je posebej podrejen potrebam, ki jih zahteva tako tržišče. K uspehu Nokie na novo rastočih trgih pa je pomembno prispevalo dejstvo, da je Nokia zato, da bi znižala celotne stroške povezane z uporabo mobilnega telefona, tudi tesno sodelovala z operaterji in ponudniki omrežij in se tako približala uporabnikom. »Kot dokaz za učinkovitost pa služi tudi dejstvo, da je bilo iz serije telefonov Nokia 1100 po svetu prodanih že več kot 100 milijonov mobilnikov,« dodaja Petersen.

Predstavitve novih modelov:

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki