marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaKuo: iPhone 15 Pro Max bo postal Ultra
23.09.2022

Čeprav je bila serija iPhone 14 šele predstavljena, pa se že pojavljajo govorice o naslednikih. In nekaj zanimivih govoric z nami že delita priljubljena analitika za jabolčne izdelke, Ming Chi Kuo in Mark Gurman.

slikaNapovedana različica USB4 2.0, ki omogoča pasovno širino 80 Gb/s
21.09.2022

Skupina USB Promoter Group je objavila nov standard USB4 različice 2.0, ki omogoča hitrosti prenosa do 80 Gb/s, kar je dvakrat več kot prejšnja različica istega protokola.

slikaRazvijalci za Android se lahko prijavijo na pilotni projekt zaračunavanja v Google Play
19.09.2022

Google je začel nov pilotni projekt, ki razvijalcem aplikacij za Android omogoča sprejemanje plačil z lastnimi sistemi zaračunavanja. Razvijalci po vsem svetu se lahko sedaj prijavijo na program, imenovan "User Choice Billing", ki bi strankam omogočil izbiro med zaračunavanjem prek storitve Google Play ali prek sistema, ki ga izberejo uporabniki aplikacije.

slikaTrgovina mobilnih aplikacij AppGallery dobitnica prestižne nagrade
16.09.2022

Priznana medijska hiša Newsweek je na berlinskem sejmu zabavne elektronike IFA 2022 Huaweievo trgovino za mobilne aplikacije AppGallery imenovala za »vzhajajočo zvezdo«.

slikaEU želi, da bi bile mobilne naprave trajnejše in lažje popravljive
14.09.2022

Evropska komisija bo v novem osnutku predloga preučila možnost, da bi proizvajalce pametnih telefonov in tabličnih računalnikov prisilila, da svoje naprave naredijo vzdržljivejše in lažje zamenljive. Cilj tega predloga je omejiti e-odpadke, in če bo sprejet, bo po besedah komisije zmanjšal količino odpadnega ogljika, ki je enakovredna 5 milijonom avtomobilov na cestah.

članki

Novi Telekomov center v središču Ljubljane


07.11.2013
Objavil: Thomas Bergant

Slovenije je na Pogačarjevem trgu 2 v središču prestolnice odprl svoj devetnajsti prodajni center. V Telekomovem centru so uporabnikom na voljo storitve Mobitel, storitve SiOL in druge storitve Telekoma Slovenije ter vsa potrebna strokovna podpora in svetovanje. Center je odprt vse dni v tednu - tudi ob sobotah in nedeljah.

Novi Telekomov center na Pogačarjevem trgu je lociran ob ljubljanski tržnici, ki privablja številne obiskovalce. Svetli in zračni prostori, opremljeni z naravnimi materiali, ustvarjajo prijetno okolje za delo in sprostitev. Obiskovalci lahko v Telekomovem centru uredijo vse zadeve, povezane s storitvami elektronskih komunikacij, in sicer tako za zasebno kot poslovno rabo, izkoristijo brezplačen internetni dostop WiFi ali se sprostijo v SiOL-ovem kotičku z različnimi TV vsebinami. Za pomoč in informacije so na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V Telekomu Slovenije svojim uporabnikom ponujajo širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev, ki zajemajo širokopasovne internetne, fiksne, mobilne, IKT ter predplačniške storitve, prilagojene željam, navadam in potrebam uporabnikov. Ti lahko v okviru najnovejše ponudbe Telekoma Slovenije izbirajo med raznolikimi in prilagodljivimi paketi in tehnologijo, ki omogoča preprosto, priročno, učinkovito in zabavno uporabo, s katero si lahko poenostavijo vsakodnevna opravila, olajšajo poslovanje ali popestrijo prosti čas.

Telekomov center je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah od 8. do 15. ure ter ob nedeljah od 9. do 13. ure. Gre za četrti prodajni center družbe v Ljubljani, skupno pa devetnajsti.

V teh dneh so v Telekomu Slovenije svojim uporabnikom predstavili prenovljen in poenoten Program zvestobe, ki odslej združuje Program zvestobe SiOL in Točke povezanosti. Program zvestobe je namenjen tako uporabnikom mobilnih in internetnih kot tudi fiksnih storitev. Na ta način v Telekomu Slovenije uporabnikom zagotavljajo še večji nabor ugodnosti, atraktivno in redno osveženo ponudbo ter enotno upravljanje s programom zvestobe.

Poleg tega so v Telekomu Slovenije celovito prenovili tudi spletno mesto družbe www.telekom.si, ki je po novem osrednji spletni portal za vse storitve Telekoma Slovenije za zasebne in poslovne uporabnike tako v mobilnem kot fiksnem segmentu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki