marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

Symbian z novo partnersko mrežo


02.08.2008
Objavil: Klemen Sterle

Podjetje Symbian je najavilo zagon programa Symbian Partner Network (SPN). V partnerstvu ponujajo boljši partnerski program z nižjo in konkurenčno letno »članarino« v znesku 1500 ameriških dolarjev.

Člani SPN imajo možnost dostopa do SPN++, Symbianovega privatnega razvojnega portala, ki vključuje ekskluzivni SPN Zone, kjer lahko najdejo vsakršno tehnično pomoč preko forumov, Wiki strani in namenskih sistemskih in sodelovalnih območij.

SPN se bo osredotočil predvsem na inovativnost, ohranjanje in izgradnjo sistema, ter na izgradnjo naprav in rešitev, ki bi bile prepričljive, izgradnja le-teh pa hitrejša in za nižjo ceno.

NA kratko so torej ključne prednosti SPN sledeče:

• Poenoten vpisni proces, poenostavljen pregled licenc in nalinijski plačilni sistem
• Zmanjsanna letna naročnina iz 5000 na 1500 ameriških dolarjev
• Dostop do SPN++ območja, vključujoč dostop do SPN Zone
• Izboljšana tehnična pomoč (forumi, Wiki, SPN Pomoč uporabnikom)
• Hitrejši dostop do informacij kot so tehnološke poti in ostala dokumentacija
• Posebna marketinške in poslovne ter razvojne priložnosti, vključujoč dovoljenje na privatne dogodke, kot je recimo letno srečanje partnerjev Symbiana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki