marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Symbian z novo partnersko mrežo


02.08.2008
Objavil: Klemen Sterle

Podjetje Symbian je najavilo zagon programa Symbian Partner Network (SPN). V partnerstvu ponujajo boljši partnerski program z nižjo in konkurenčno letno »članarino« v znesku 1500 ameriških dolarjev.

Člani SPN imajo možnost dostopa do SPN++, Symbianovega privatnega razvojnega portala, ki vključuje ekskluzivni SPN Zone, kjer lahko najdejo vsakršno tehnično pomoč preko forumov, Wiki strani in namenskih sistemskih in sodelovalnih območij.

SPN se bo osredotočil predvsem na inovativnost, ohranjanje in izgradnjo sistema, ter na izgradnjo naprav in rešitev, ki bi bile prepričljive, izgradnja le-teh pa hitrejša in za nižjo ceno.

NA kratko so torej ključne prednosti SPN sledeče:

• Poenoten vpisni proces, poenostavljen pregled licenc in nalinijski plačilni sistem
• Zmanjsanna letna naročnina iz 5000 na 1500 ameriških dolarjev
• Dostop do SPN++ območja, vključujoč dostop do SPN Zone
• Izboljšana tehnična pomoč (forumi, Wiki, SPN Pomoč uporabnikom)
• Hitrejši dostop do informacij kot so tehnološke poti in ostala dokumentacija
• Posebna marketinške in poslovne ter razvojne priložnosti, vključujoč dovoljenje na privatne dogodke, kot je recimo letno srečanje partnerjev Symbiana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki