marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEmbalažo Samsungovih naprav lahko preoblikujete v različne izdelke
23.06.2021

Ste vedeli, da se samo 17 % od letno zavrženih 50 milijonov ton elektronskih naprav reciklira? Preostalih 83 % ostane na odlagališčih ali, še huje, v morjih in oceanih. Napovedi so, da bo letna količina odvrženih elektronskih naprav do leta 2030 dosegla kar 74 milijonov na leto, kar je prisililo svetovne proizvajalce, da spremenijo proizvodne procese in zmanjšajo škodljive odpadke.

slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

članki

Novi promocijski paketi »Džabest za zmeri«


30.10.2013
Objavil: Dare Gliha

Itak svojim uporabnikom ponuja novost - promocijske pakete Džabest za zmeri, ki mladim omogočajo, da ostanejo Itak naročniki za zmeraj. Na ta način tudi po dopolnjenem 31. letu obdržijo izbrani paket Itak, s tem pa tudi vse prednosti najboljše ponudbe za mlade.

Ponudba velja od 29. oktobra do 31. decembra 2013. Z novimi promocijskimi paketi Telekom Slovenije nadgrajuje aktualne pakete ItakDžabest, ki že vključujejo skupne količine enot storitev, vključene v mesečno naročnino, ki jih lahko Itakovciporabijo skladno s svojimi komunikacijskimi potrebami, na voljo pa imajo tudi brezplačne klice na številke naročnikov Itak. Z novimi promocijskimi paketi lahko Itakovci vse ugodnosti odslej koristijo za zmeraj.

Znamka Itak je med mladimi priljubljena kot ponudnica najboljših vsebin in storitev po njihovi meri.Tudi tokrat sledi trendom in potrebam mlade generacije, zato je za obstoječe in nove naročnike ustvarila nove promocijske paketeDžabest za zmeri, ki jih lahko mladi obdržijo tudi po dopolnjenem 31. letu. Promocijski paketi, ki vključujejo enote za klice v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS in prenos podatkov,so na voljo do 31. decembra 2013. Prehodi med Itak paketi so brezplačni.

Novi paketi Džabest 250 za zmeri (vključuje 250 enot za 12€/mesec), Džabest 2000 za zmeri (vključuje 2000 enot za 20€/mesec) in Džabest 3000 za zmeri (vključuje 3000 enot za 26€/mesec) mladim omogočajo še večjo svobodo in še večjo komunikacijsko mobilnost. Ena enota storitve je enaka minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu poslanemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov. Ker Itakovci upravljajo s svojim časom in s svojim življenjem ter ustvarjajo svoja pravila, so v mesečno naročnino novih promocijskih paketov vključeni brezplačni in neomejeni pogovori na številke naročnikov paketov Itak znotraj omrežja Mobitel. To pomeni, da lahko Itakovci, ki se do 31. decembra 2013 naročijo na nove pakete Džabest za zmeri, svoje Itak prijatelje, naročnike paketov Itak, kličejo brezplačno in neomejeno, in sicer za zmeraj.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki