marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Novi pametni telefoni Nokia s prednaloženimi Ovi Zemljevidi in z dodatno opremo za navigacijo


16.06.2010
Objavil: Dare Gliha

Nokia širi svojo ponudbo navigacijskih storitev v Sloveniji. Od 15. junija 2010 dalje so naprave Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia E72, Nokia E52 in Nokia 5230 na voljo v posebnem navigacijskem paketu.

Vse omenjene naprave imajo prednaložene Ovi Zemljevide, paket pa vključuje tudi brezplačno dodatno opremo za navigacijo za popolno navigacijsko izkušnjo. Vseh pet naprav je namreč opremljenih z brezplačnim potovalnim nosilcem, Nokia N97 mini in Nokia X6 pa vključujeta tudi brezplačni mobilni polnilec. V prihodnosti bodo Ovi Zemljevidi prednaloženi na vseh Nokiinih pametnih telefonih.

Uporabniki, ki so z Ovi Zemljevidi združljivo napravo Nokia kupili že prej, lahko to aplikacijo brezplačno naložijo prek spletne strani www.nokia.si/zemljevidi. Zemljevide in njihove posodobitve lahko z uporabo programa Nokia Map Loader na Nokiino napravo kadar koli enostavno prenesejo in naložijo tudi prek osebnega računalnika ali Maca. Z uporabo računalniškega programa je posodobitev hitrejša od posodobitve prek mobilne povezave. Prav tako se uporabniki na ta način izognejo stroškom za prenos podatkov.

"S širjenjem naše ponudbe postaja popolna navigacijska izkušnja v Sloveniji še bolj dostopna. Ne samo, da je navigacija brezplačna. Odslej uporabnik že ob nakupu naprave v paketu prejme brezplačno dodatno opremo za še bolj priročno in varno uporabo avtomobilske navigacije na pametnih telefonih Nokia," je povedal Attila Der, direktor za jadransko regijo pri Nokii.

Ovi Zemljevidi pokrivajo več kot 180 držav ter ponujajo brezplačno navigacijo za voznike in pešce v 74 državah in 46 jezikih. Turistična vodnika Lonely Planet in Michelin, ki sta vključena v aplikacijo Ovi Zemljevidi, ponujata informacije o več kot 1.000 svetovnih destinacijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki