marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

slikaXiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta
26.09.2022

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

članki

Novi paketi NESKONČNI in telefoni na obroke


20.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil z novimi paketi NESKONČNI nadaljuje s ponudbo, ki uporabnikom omogoča brezskrbnost pri uporabi mobilnih storitev. Paketi NESKONČNI namreč nudijo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja, neskončne količine sporočil, veliko mobilnega interneta ter izbrane telefone po izvrstnih cenah. Telefone bodo Si.mobilovi uporabniki po novem lahko plačali na obroke.

Si.mobilovim zasebnim uporabnikom so na voljo novi paketi NESKONČNI, s katerimi bodo popolnoma brez skrbi, saj nudijo neskončne pogovore v vsa slovenska omrežja, neskončne količine sporočil in veliko mobilnega interneta.

Z izbiro enega izmed paketov NESKONČNI bodo imeli uporabniki popoln nadzor nad stroški uporabe v Sloveniji, na voljo pa so jim tudi izbrani telefoni po izvrstnih cenah, ki jih bodo po novem lahko plačali na obroke, brez obresti in brez dodatnih stroškov.

Paketi NESKONČNI vključujejo:
· neskončne pogovore v VSA omrežja v Sloveniji
· neskončna sporočila SMS/MMS v Sloveniji
· velike količine prenosa podatkov
· 4G hitrost in dohodne klice znotraj EU na najvišjem paketu

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki