marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Novi Moto Mods prinašajo obilo možnosti


05.06.2017
Objavil: Dare Gliha

Ekosistem dodatkov Moto Mods še naprej raste, v njem jih je vedno več. Nova generacija izdelkov bo poskrbela za nove izkušnje in preobrazbe pametnih telefonov, modularna mobilnost pa je sedaj še razširjena z vrsto dodatnih možnosti.

Nov način igranja
Z igralnim ploščkom Moto GamePad lahko prevzamete popoln nadzor nad mobilnim igranjem. Ta novi dodatek Moto Mod omogoča, da se telefon Moto Z spremeni v ročno igralno konzolo. Prinaša dve krmilni palici, klasični smerni izbirnik in štiri akcijske gumbe, s katerimi igranje iger postane še večji užitek. Ker je v dodatek vgrajena tudi baterija kapacitete 1035 mAh, se boste tudi igrali dlje kot vaši prijatelji.

Zvok visoke kakovosti
Prva generacija zvočnika JBL SoundBoost je vsekakor začela marsikatero zabavo, nadgrajeni zvočnik JBL SoundBoost 2 pa bo poskrbel, da bo vsaka zabava trajala dlje. Vgrajena baterija omogoča do 10 ur glasnega predvajanja glasbe. Zvočnik SoundBoost 2 je prevlečen tudi z zaščito, ki odbija vodo, zato ga politje s tekočino ne bo ustavilo. Na voljo je v rdeči, modri ali črni barvi, prinaša pa se bolj premijsko oblikovanje in izboljšane gumbe upravljanja. Upravljate ga lahko tudi preko mobilne aplikacije JBL EQ. Z aplikacijo My JBL SoundBoost 2 pa lahko zvok povsem prilagodite lastnemu okusu. Ne glede na to, ali poslušate glasbo, gledate film ali pa navijate za vašo najljubšo ekipo, vam vgrajen podstavek zagotavlja postavitev zvočnika za pristno avdiovizualno izkušnjo. Priklop zvočnika je ostal otročje enostaven, samo dotakne se hrbtne strani telefona in že je povezan.

TurboPower za še hitrejše polnjenje
Dodatek Moto TurboPower Pack je namenjen hitremu polnjenju telefona. Namenjen je uporabnikom, ki potrebujejo dolgo avtonomijo baterije ali pa njeno hitro zalaganje z energijo. Baterijski dodatek telefonu hipno doda dodaten dan avtonomije in omogoča hitro polnjenje (moči do 15W). Hitro pa ne polni le telefona, temveč se zna hitro napolniti tudi sam. Vsega 20 minut na električni vtičnici bo zadostovalo, da se bo baterijski dodatek napolnil do 50% svoje kapacitete.

Polnjenje v stilu
Da lahko povsem pozabite na žice in polnilce pa poskrbi dodatek Moto Style Shell, ki podpira brezžično polnjenje. To je tudi hitro (moči do 10W) in tako kot telefon Moto Z tudi ultra tanke in stilske zasnove. Na voljo je v več barvah, ki se najbolje podajo uporabnikovemu telefonu.

Novi dodatki Moto Mods bodo v Sloveniji naprodaj v drugi polovici leta, takrat pa bodo znane tudi njihove cene.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki