marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Mobiado predstavil luksuzen mobilnik


23.01.2008
Objavil: Klemen Sterle

Mobiado je predstavil nov luksuzni telefon. Sestavljen je predvsem iz dragih in finih materialov, ki so jih se dodatno izboljšali v ta namen. Koliko je dejansko uporaben bodo pokazali testi, vendar za modno razkazovanje bo najbrž kar priročen.

Novi prestižni mobilnik Mobiado Stealth , ki navdih dobiva tudi iz vojaške letalske tehnologije, kombinira aluminij in safirjev kristal v ekstremno moden mobilnik.

Prednja stran Stealtha je ustvarjena iz enega kosa trdnega aluminija z vdelanim safirjevim kristalom. Aluminijev okvir je narejen iz letalskega aluminija, ki tako omogoča močno, a hkrati lahko ogrodje. Okvir je še dodatno anodiziran, s čimer pridobi trdno keramično ogrodje z dvakratno debelino, kot ga prinaša klasično anodiziranje, predvsem z mislijo na uporbnike, katerih telefon dosti "trpi". Gumbi so iz safirjevega kristala in nerjavečega jekla. Prednji zaslon in okence za kamero sta tudi iz safirjevega kristala.

Mobilnik je odklenjen na vsa omrežja in bo delal s katerimkoli operaterjem. Prinaša pa se par bombončkov, ki bodo zadovoljili praktično vsakega uporabnika. Seveda predvsem zaradi materialov brez globjega žepa ne bo šlo imeti tega mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki