marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

Novi LG Chocolate je poln presenečenj


04.08.2009
Objavil: Dare Gliha

Družba LG Mobile je razkrila naslednika priljubljenega modela LG Chocolate. Novinec, ki sodi v družino telefonov Black Label, nosi tovarniško oznako LG-BL40, pohvali pa se lahko z vrsto inovacij, ki dokazujejo LG-jevo tehnološko vodstvo v svetu mobilnih komunikacij. Pravi adut je velik in na dotik občutljiv zaslon, ki s pomočjo vgrajene elektronike pričara povsem novo uporabniško izkušnjo.

Uporabniki bodo na mobilniku LG-BL40 najprej opazili velik 4-palčni (10,2-cm) na dotik občutljiv zaslon, ki zmore prikazati visoko kakovostno sliko, katere ločljivost znaša 800 x 345 točk. Poleg velikosti zaslon odlikuje tudi barvna globina, ki omogoča prikaz naravnih barv, kar pomeni, da bodo fotografije in video posnetki videti bistveno bolj naravni, igre bolj dinamične, dokumenti pa bolj berljivi kot na konkurenčnih mobilnikih. Zaslon je izrazito širokokoten, saj dosega razmerje stranic 21 : 9 ter tako uporabniku prinaša bolj panoramsko uporabniško izkušnjo. Velik zaslon omogoča preprostejše upravljanje mobilnika, visoka ločljivost pa se izkaže pri brskanju po internetu, saj se spletne strani naložijo v svoji pravi velikosti. LG-jevi inženirji so šli še korak dlje in v novi mobilnik vgradili uporabniški vmesnik, ki zna razdeliti zaslon na dva dela in lahko hkrati prikazuje dve ločeni vsebini.

»Prvi odzivi uporabnikov na naslednika modela LG Chocolate so presegli naša pričakovanja. Uporabniki so navdušeni nad 4-palčnim zaslonom, saj jim ta nudi ne le udobnejše delo z mobilnikom, temveč tudi preskok v kakovosti prikazanih vsebin,« je povedal izvršni direktor družbe LG Mobile dr. Skott Ahn.

Kljub velikemu zaslonu, pokritem z zaščitnim steklom, nova čokolada ostaja prijetno tanka in zapakirana v visoko kakovostno ohišje svetleče črne barve z rdečimi dodatki, kar priča o tem, da pri LG-ju znajo narediti tehnološko dovršene in stilske mobilnike. Novi LG Chocolate bo v Sloveniji predvidoma naprodaj novembra.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki