marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Novi HTC One A9 v Sloveniji ekskluzivno pri Si.mobilu


11.11.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, svoj najnovejši pametni telefon HTC One A9 v Sloveniji ekskluzivno umešča na police mobilnega operaterja Si.mobila.

Za dovršen dizajn, najnovejši operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow in uporabniški vmesnik HTC Sense bodo Si.mobilovi uporabniki ob nakupu brez vezave odšteli 629 evrov. Briljantni predstavnik iz družine telefonov HTC One je na voljo tudi v paketni ponudbi Ultimativni L že za 24 mesečnih obrokov po 16 evrov. Prvih sto kupcev bo razveselilo še posebno darilo – aktivni retro oblikovan ovitek HTC Dot View™ II, s katerim je možno telefon upravljati tudi takrat, ko je zaprt.

Kmalu po globalni predstavitvi je brezkompromisni pametni telefon HTC One A9 že dostopen na slovenskem trgu. »Pametni telefon HTC One A9 izstopa iz množice, tako kot ljudje, za katere je bil ustvarjen. To so tisti, ki ne sklepajo kompromisov, ampak vedno zahtevajo popolno ujemanje sloga in naprednih funkcij delovanja ter nešteto možnosti za osebno prilagoditev naprave,« prednosti za uporabnika povzema Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC.

HTC slovenskim uporabnikom, ki bodo telefon HTC One A9 kupili do konca leta, podarja tudi dodatno leto jamstva. Po principu 2 + 1 bodo uporabniki brezskrbno uporabljali telefon tri leta.

Napreden videz in zmogljiva notranjost za celostno doživetje

Žlahtnost pametnega telefona poudarja popolno zlivanje izjemno tankega kovinskega okvirja z elegantnim dvojnim vrhnjim slojem ter 5-palčnega (12,7 cm) zaslona visoke ločljivosti AMOLED s steklom 2.5D Corning® Gorilla® Glass 4. Nemoteno delovanje, hitro povezovanje in daljšo življenjsko dobo energije omogoča kombinacija najnovejšega procesorja Qualcomm® Snapdragon™ 617 z modemom X8 LTE in 64-bitna osemjedrna procesna enota. Najnovejša inovacija družbe Google, operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow, skupaj z uporabniškim vmesnikom HTC Sense zagotavlja mobilno izkušnjo po meri uporabnika.

Neverjetno doživljanje predvajanih vsebin

Dve kakovostni kameri telefona HTC One A9 poskrbita za podoživljanje lepih trenutkov. Prednost osnovne kamere na zadnji strani naprave z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih točk je stabilizator (ang. Optical Image Stabilization), ki z zmanjševanjem tresljajev daje kristalno čiste posnetke v vsakem trenutku. Zahvaljujoč senzorju HTC UltraPixel lahko uporabnik posname jasne avtoportrete ne glede na količino svetlobe v prostoru. Za dramatične učinke posnetkov sta med drugim na voljo funkciji urejanja Photo Editor in Hyperlapse za pohitritev posnetkov.

Doživeto obujanje spominov prinašata dovršen, v slušalkah vgrajen zvočni sistem HTC BoomSound™ ter sistem za prostorsko predvajanje zvoka visoke ločljivosti Dolby Audio™ surround technology. S pretvornikom DAC, ki omogoča 24-bitni zvok s kakovostjo 192 kHz, je poslušanje bogat in globok zven realnosti. Najljubše aplikacije, igre, fotografije, glasba in videoposnetki so s 16 GB notranjega spomina ter možnostjo dodatne razširljivosti prek spominske kartice SD v velikosti do 2 TB zvesti spremljevalec uporabnika telefona HTC One A9.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki