marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

slikaSamsung Internet 15.0 Beta zagotavlja še več zasebnosti
21.07.2021

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti.

slikaXiaomi prvič v zgodovini na drugem mestu najbolj prodajanih pametnih telefonov na svetu
19.07.2021

Znamka pametnih telefonov Xiaomi je po podatkih vodilnega podjetja za analitike na svetovnem tehnološkem trgu Canalys, v drugem kvartalu 2021 zasedla 2. mesto po priljubljenosti pametnih telefonov med kupci po vsem svetu. Prvič v zgodovini se je Xiaomi zavihtel tik pod vrh lestvice najboljših, s 17 % deležem in 83 % medletno rastjo ter s tem premagal tudi konkurenčni Apple.

slikaExynos 2200 bo hitrejši kot Snapdragona 895
16.07.2021

Samsungov Exynos 2200 se je pred kratkim pojavil na 3DMarkovem preizkusu Wild Life in dosegel impresivnih 8134 točk. To je precej nad Snapdragonom 888, še pomembneje pa je, da je ta rezultat tudi višji od prihajajočega Snapdragona, ki naj bi se imenoval Snapdragon 895.

članki

Novi Galaxy SmartTag+ za pametno iskanje izgubljenih predmetov


31.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je nedavno predstavil Galaxy SmartTag+ označevalnik, opremljen z BLE in UWB tehnologijama, ki še natančneje označujeta lokacijo . Vključuje tudi tehnologijo razširjene resničnosti (AR), ki vas s pomočjo kamere pametnega telefona vizualno vodi do lokacije, kjer je vaš izgubljeni predmet. Galaxy SmartTag+ je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Preprosto poiščite pogrešane predmete
Galaxy SmartTag+, najnovejšo različico Samsung Galaxy SmartTag označevalnika, je mogoče pritrditi na vsakodnevne predmete, na primer nahrbtnik ali obesek za ključe. Predmete je tako mogoče enostavno najti s pomočjo SmartThings Find storitve na vaši Galaxy napravi .

Vizualno poiščite svoje predmete z novo AR Finder tehnologijo
Galaxy SmartTag+ nudi BLE in UWB tehnologiji, zato lahko svoje predmete poiščete kar s pomočjo razširjene resničnosti . AR Finder vas vodi z enostavno sledljivim vmesnikom na pametnem telefonu, ki vam pokaže, kako daleč ste od Galaxy SmartTag+ označevalnika, in vas usmerja v pravo smer. Ko ste blizu lokacije pogrešanega predmeta, lahko tudi sprožite glasno zvonjenje - to je na primer posebej uporabno, če vam je pogrešani predmet zdrsnil med kavč ali padel za posteljo.

“UWB bo spremenil naša življenja, saj omogoča veliko bolj natančno določitev lokacije predmeta,” je povedal KJ Kim, izvršni podpredsednik in vodja oddelka za raziskave in razvoj na področju mobilnih naprav pri Samsung Electronics. “Zato še naprej širimo uporabo UWB tehnologije po celotnem Galaxy ekosistemu in iščemo nove načine, kako uporabiti to tehnologijo, da bi olajšali vsakdanje življenje ljudi."

Natančno določite lokacijo označevalnika, tudi če je ta zelo oddaljen
Galaxy SmartTag+ uporablja tudi zmogljive funkcije zaznavanja SmartThings Find storitve, ki vam omogočajo, da najdete pogrešane predmete na zemljevidu, tudi če so izgubljeni daleč od vaše trenutne lokacije. Razlog za to je BLE povezljivost in uporaba omrežja Galaxy naprav. Uporabniki SmartThings Find storitve lahko s privolitvijo prek aplikacije na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku drugim pomagajo najti izgubljene predmete. Ko svoj SmartTag+ označevalnik prijavite kot pogrešan v SmartThings Find storitvi, bo katera koli Galaxy naprava s privolitvijo opozorila SmartThings strežnik o lokaciji označevalnika in prejeli boste obvestilo. Vsi podatki so šifrirani in zaščiteni, zato lokacije ni mogoče razkriti nikomur, razen vam.

S pritiskom na gumb daljinsko upravljajte pametne naprave
Poleg tega sta Galaxy SmartTag+ in SmartTag uporabna za več kot le iskanje izgubljenih stvari. Ste pozabili ugasniti nočno svetilko, vendar ste že zapustili hišo? Namesto da bi se vrnili domov, lahko s pomočjo SmartTag+ ali SmartTag daljinsko izklopite luč. V SmartThings aplikaciji lahko izberete različne funkcije, ki jih označevalnik izvede, ko ga pritisnete.

Galaxy SmartTag+ je v Sloveniji na voljo v črni in modri barvi po priporočeni maloprodajni ceni 39,90 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki