marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Nove ugodnosti za predplačniške uporabnike Halo


23.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predplačniškim uporabnikom Halo predstavlja nove ugodnosti. Uporabniki bodo s Halo Bonus Klubom lahko prišli do bonusa na svojem računu Halo. Dodeljeni jim bodo brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo.

Halo Bonus Klub
Predplačniški uporabniki Halo lahko odslej prejemajo mesečne bonuse, če so včlanjeni v Halo Bonus Klub, če je minilo najmanj šest mesecev od njihove prve aktivacije računa Halo in so v prejšnjem mesecu polnili svoj račun z najmanj 2500 SIT.
Uporabnik Halo se lahko vpiše v Halo Bonus Klub na www.simobil.si, s klicem v klicni center Si.mobil – Vodafone ali z registracijskim obrazcem v Halo SIM. Uporabnik, ki želi ostati anonimen se lahko registrira v Halo Bonus Klub s poslanim sporočilom SMS in ključno besedo ZVEST na brezplačno številko 448. Člani Halo Bonus Kluba lahko na svoj račun prejmejo največ 3.000 SIT mesečno.

Brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo
Vsako polnjenje računa Halo z vrednostno kartico Halo za 2.500 tolarjev prinaša 5 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji, polnjenje z vrednostno kartico Halo za 5.000 tolarjev pa prinaša 15 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji.

Storitve na Vodafone live! za Halo uporabnike
Uporabniki Halo imajo z mobilnim telefonom, ki omogoča dostop do Vodafone live!, na razpolago velik nabor različnih zanimivih storitev, informacij, množico zabavnih iger in ostalih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki