marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Nove ugodnosti za predplačniške uporabnike Halo


23.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predplačniškim uporabnikom Halo predstavlja nove ugodnosti. Uporabniki bodo s Halo Bonus Klubom lahko prišli do bonusa na svojem računu Halo. Dodeljeni jim bodo brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo.

Halo Bonus Klub
Predplačniški uporabniki Halo lahko odslej prejemajo mesečne bonuse, če so včlanjeni v Halo Bonus Klub, če je minilo najmanj šest mesecev od njihove prve aktivacije računa Halo in so v prejšnjem mesecu polnili svoj račun z najmanj 2500 SIT.
Uporabnik Halo se lahko vpiše v Halo Bonus Klub na www.simobil.si, s klicem v klicni center Si.mobil – Vodafone ali z registracijskim obrazcem v Halo SIM. Uporabnik, ki želi ostati anonimen se lahko registrira v Halo Bonus Klub s poslanim sporočilom SMS in ključno besedo ZVEST na brezplačno številko 448. Člani Halo Bonus Kluba lahko na svoj račun prejmejo največ 3.000 SIT mesečno.

Brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo
Vsako polnjenje računa Halo z vrednostno kartico Halo za 2.500 tolarjev prinaša 5 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji, polnjenje z vrednostno kartico Halo za 5.000 tolarjev pa prinaša 15 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji.

Storitve na Vodafone live! za Halo uporabnike
Uporabniki Halo imajo z mobilnim telefonom, ki omogoča dostop do Vodafone live!, na razpolago velik nabor različnih zanimivih storitev, informacij, množico zabavnih iger in ostalih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki