marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPradeo opozarja na novo varnostno grožnjo za mobilne telefone
15.05.2021

Pradeo, vodilni na področju mobilne varnosti, je naletel na napredno kampanjo za mobilne napade, ki s pomočjo tehnike lažnega predstavljanja ukrade podatke o kreditnih karticah žrtev in jih okuži z zlonamerno programsko opremo, ki se lažno predstavlja kot aplikacija za Android Google Chrome

slikaHMD Global je lansiral storitev EMM, HMD Enable Pro
14.05.2021

HMD Global je predstavil rešitev Enterprise Mobility Management (EMM) za IoT in poslovno uporabo HMD Enable Pro. Ta poteza dodatno povečuje raznovrstnost ponudbe storitev podjetja in v kombinaciji s pametnimi telefoni Nokia ter storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect Pro ponuja vse na enem mestu za vse, ki iščejo prilagodljivo celovito rešitev na področju mobilnosti.

slikaCounterpoint napoveduje 310 milijonov slušalk TWS v letu 2021
12.05.2021

Popularnost pravih brezžičnih stereo slušalk TWS, ki smo jo videli v preteklih letih, naj bi se nadaljevala tudi v letošnjem letu. V svojem najnovejšem poročilu Counterpoint Research napoveduje, da bo leta 2021 prodano okoli 310 milijonov slušalk TWS, kar je za 33 odstotkov več kot 233 milijonov prodanih primerkov leta 2020. Apple, Xiaomi in Samsung naj bi ostali trije največji igralci v tem segmentu.

slikaNapaka v Qualcomm modemih hekerjem omogoča snemanje klicev
10.05.2021

V novem poročilu varnostnega podjetja Check Point Research je navedeno, da lahko hekerji izkoriščajo Qualcommov mobilni modem in ga uporabljajo tudi za snemanje telefonskih klicev. Uporaba teh modemov sega v začetek devetdesetih let in se uporablja v 2G, 3G, 4G in celo 5G napravah ter predstavlja resno ranljivost, saj jo je preprosto izkoristiti na daljavo.

slikaSnapdragon 888 Plus bo poganjal Honorjeve novosti
07.05.2021

Odkar je Huawei prodal blagovno znamko Honor, je družba dobila dovoljenje za ponovno sodelovanje s Qualcommom. Tako že vemo, da pri podjetju delajo na novem mobilniku Honor 50 Pro+, ki naj bi ga poganjal Snapdragon 888. Honor pa naj bi glede na govorice bil le en izmed proizvajalcev, ki bo svoj mobilnik opremil s tem čipom.

članki

Nove ugodnosti za predplačniške uporabnike Halo


23.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predplačniškim uporabnikom Halo predstavlja nove ugodnosti. Uporabniki bodo s Halo Bonus Klubom lahko prišli do bonusa na svojem računu Halo. Dodeljeni jim bodo brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo.

Halo Bonus Klub
Predplačniški uporabniki Halo lahko odslej prejemajo mesečne bonuse, če so včlanjeni v Halo Bonus Klub, če je minilo najmanj šest mesecev od njihove prve aktivacije računa Halo in so v prejšnjem mesecu polnili svoj račun z najmanj 2500 SIT.
Uporabnik Halo se lahko vpiše v Halo Bonus Klub na www.simobil.si, s klicem v klicni center Si.mobil – Vodafone ali z registracijskim obrazcem v Halo SIM. Uporabnik, ki želi ostati anonimen se lahko registrira v Halo Bonus Klub s poslanim sporočilom SMS in ključno besedo ZVEST na brezplačno številko 448. Člani Halo Bonus Kluba lahko na svoj račun prejmejo največ 3.000 SIT mesečno.

Brezplačni SMS-i ob polnitvi z vrednostnimi karticami Halo
Vsako polnjenje računa Halo z vrednostno kartico Halo za 2.500 tolarjev prinaša 5 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji, polnjenje z vrednostno kartico Halo za 5.000 tolarjev pa prinaša 15 brezplačnih SMS sporočil v Sloveniji.

Storitve na Vodafone live! za Halo uporabnike
Uporabniki Halo imajo z mobilnim telefonom, ki omogoča dostop do Vodafone live!, na razpolago velik nabor različnih zanimivih storitev, informacij, množico zabavnih iger in ostalih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki