marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nove slike ohišja Samsunga Galaxy S6


06.02.2015
Objavil: Dare Gliha

Na spletu so se pojavile slike domnevnega novega mobilnika Samsung Galaxy S6. Slike so se pojavile po novici, da bo S6 predstavljen na skorajšnem mobilnem kongresu v Barceloni.

»Galaxy S6 bodo izdelovali v dveh različicah – z normalnim in zaobljenim zaslonom,« je povedal vir iz dobavitelja delov za nov mobilnik. »Imel bo metalno ohišje, kar ga bo po izgledu bolj približalo Applovim modelom,« je še dodal. Glede na zadnje slike, ki so se pojavile, to ni daleč od resnice.

Slike je objavil portal Nowhereelse.fr prikazujejo metalno ohišje z zaobljenimi robovi, enako postavitvijo priklopa za polnjenje in slušalke ter mesto zvočnika, podobne pa so tudi »prekinitve« za anteno, vendar se tu nahajajo na zgornjem in spodnjem delu ohišja. Opazna je tudi skorajda identična postavitev mesta za kartico sim in gumbe.

Portal še navaja, da naj bi Galaxy S6 imel Super AMOLED zaslon velikosti 5 palcev in ločljivosti 2560 x 1440 pik, osem jedrni 64-bitni Exynos 7420 procesor, 3 GB pomnilnika RAM, 20 MP zadnjo in 5 MP prednjo kamero, nov čitalec prstnih odtisov, senzor za srčni utrip in zelo verjetno tudi sistem za mobilno plačevanje.

Cenovno naj bi S6 brez vezave stal okoli 749€ (32GB), 849 (64GB) in 949€ (128GB). Galaxy S6 Edge naj bi stal še dodatnih 100€ in sicer 849€ (32GB), 949 (64GB) in 1049€ (128GB).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki