marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Nove poslovne rešitve za integracijo mobilnih aplikacij s tradicionalnimi


10.04.2012
Objavil: Dare Gliha

HP predstavlja nove rešitve za preoblikovanje aplikacij (HP Application Transformation). Z njimi lahko podjetja izboljšajo izkušnjo uporabnikov s poslovno programsko opremo, in sicer tako da integrirajo mobilne aplikacije s tradicionalnim računalniškim okoljem.

Naraščajoča uporaba pametnih telefonov in mobilnih aplikacij spreminja način, kako podjetja ustvarjajo poslovno vrednost in povečujejo konkurenčno diferenciacijo. Pravzaprav je ekonomski obstoj organizacij odvisen od njihovih zmožnosti za odzivanje na zahteve kupcev in državljanov preko poslovnih aplikacij in tudi družabnih omrežij, kot so Facebook, Twitter in LinkedIn.

Z razširjenim portfeljem rešitev HP Applications Transformation lahko organizacije načrtujejo, vzpostavijo in upravljajo aplikacije, ki spodbujajo interakcijo med njimi in posamezniki, medtem ko optimizirajo tradicionalna računalniška okolja za boljšo uporabniško izkušnjo.

»Sodobne poslovne aplikacije zahtevajo drugačen pristop k snovanju in testiranju kot tradicionalne aplikacije,« razlaga Jonathan Rende, podpredsednik in generalni direktor, Application Transformation Solutions, Software, HP. »HP omogoča najvišjo raven kakovosti, razpoložljivosti in prilagodljivosti poslovnih aplikacij ter dvig uporabniške izkušnje na popolnoma novo raven.«

Nova programska oprema za upravljanje IT in družabno sodelovanje

Nadgrajena rešitev HP Application Lifecycle Intelligence (ALI) izboljšuje sodelovanje med projektnimi ekipami in skrajšuje čas projektnih ciklov z zagotavljanjem vidnosti in sledljivosti posameznih aktivnosti v realnem času in celotnem življenjskem ciklu aplikacij.

Kot del IT Perfomance Suite sta HP in Perfecto Mobile, ponudnik rešitev za testiranje in avtomatizacijo v oblaku, nadgradila HP Unified Functional Testing s podporo multifunkcijskim aplikacijam ter na način, ki razvijalcem omogočanja emuliranje in testiranje uporabniške izkušnje mobilnih aplikacij na ravni več naprav in omrežij.

Dodatno, nova ponudba programske opreme družbe HP dopolnjuje hiter razvoj mobilnih aplikacij in spodbuja družabno sodelovanje:

• HP Anywhere povečuje produktivnost in prispeva k hitrejšemu sprejemanju odločitev, saj omogoča strankam upravljanje IT tudi takrat, ko so odsotni iz pisarne. Nove mobilne aplikacije izvajajo operacije, kot so upravljanje portfeljskih zahtevkov, sledenje napak, spremljanje delovanja storitev in sestava Executive Scorecard.

• HP Enterprise Collaboration izboljšuje izmenjavo znanja in pospešuje razvoj aplikacij v okolju za družabno sodelovanje, ki omogoča kontekstualne in realno časovne pogovore ter sledljivost do posameznih aktivnosti in delovnih elementov.

Nove storitve za načrtovanje, uvajanje ter upravljanje mobilnih aplikacij

Portfelj rešitev programske opreme HP Application Transformation dopolnjujejo nove storitve za zagotavljanje kakovosti poslovnih aplikacij. Portfelj HP Mobile Application Services sedaj vključuje:

• HP Testing for Mobility Services, ki z vrhunskimi rešitvami HP Software in Perfecto Mobile pospešujejo uvedbo mobilnih aplikacij v poslovanje s krajšanjem testnih ciklov in avtomatizacijo testiranja več naprav hkrati.

• HP Enterprise Mobility Services for SAP® Applications izboljšujejo učinkovitost zaposlenih, saj mobilnim uporabnikom omogočajo pridobiti podatke iz poslovno kritičnih SAP aplikacij. HP tako s širitvijo mobilnih rešitev na SAP NetWeaver® in Sybase® Unwired Platform nudi celovite mobilne rešitve za podjetja, ki omogočajo strankam dostopati do ključni poslovnih informacij.

Kot ključna komponenta v razvoju strategije na področju aplikacij, delavnica HP Applications Transformation Experience omogoča napredne zmožnosti za koriščenje novih mobilnih poslovnih aplikacij in tehnologij v računalniškem oblaku.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki