marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nova uprava Si.mobila


26.06.2006
Objavil: Thomas Bergant

Zoran Thaler odhaja z mesta predsednika uprave in postaja član nadzornega sveta Si.mobila. Novi predsednik uprave bo postal Andreas Maierhofer. Kot člana uprave se mu bosta pridružila Dejan Turk in Milan Zaletel.

Si.mobil je na današnji novinarski konferenci javnost obvestil o spremembah in imenovanju nove uprave, ki bo s svojim delom začela s 1. avgustom.

Zoran Thaler se je odločil, da bo po preteku dveletnega mandata s 1. avgustom 2006 odstopil z mesta predsednika uprave Si.mobila. Svojo poslovno pot bo nadaljeval kot svetovalec tujim vlagateljem. Hkrati bo Zoran Thaler postal član Si.mobilovega nadzornega sveta. Andreas Maierhofer, ki je pretekli dve leti opravljal dela člana uprave, bo s 1. avgustom imenovan za predsednika uprave Si.mobila.

»Nadzorni svet je zelo zadovoljen z rezultati, ki jih je dosegel Si.mobil v zadnjih dveh letih, in s prispevkom Zorana in Andreasa pri preoblikovanju Si.mobila v uspešno podjetje. Zoranu se zahvaljujem za njegov prispevek k uspehu Si.mobila, še posebej na regulatornem področju. Veseli me, da bo še naprej prispeval k Si.mobilovemu uspehu kot član nadzornega sveta. Prepričan sem, da bosta Zoran in Andreas s svojima novima funkcijama tudi v prihodnje prispevala k odličnim rezultatom Si.mobila,« je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal Boris Nemšić, predsednik nadzornega sveta družbe Si.mobil. Si.mobil je v letu 2005 občutno izboljšal svoje poslovne rezultate in prvič doslej leto zaključil s čistim dobičkom.

Zoran Thaler je dejal: »Zelo sem zadovoljen, da sva uspešno izpolnila svoje poslanstvo zadnjih dveh let in da je Andreas v slovenski javnosti prepoznaven kot osebnost, ki prinaša pomembne izkušnje s področja mobilne industrije, skupaj z obsežnim poslovnim znanjem in poznavanjem trga uporabnikov. Prepričan sem, da se bo Si.mobil pod njegovim vodstvom še naprej uspešno uveljavljal na slovenskem trgu.«

Andreas Maierhofer je sporočil, da se bo vodstvo družbe okrepilo z imenovanjem dveh novih članov uprave: Dejan Turk, trenutno direktor marketinga in prodaje, bo postal član uprave, odgovoren za trg; Milan Zaletel, trenutno finančni direktor, bo postal član uprave, odgovoren za finance.

»Dejan Turk in Milan Zaletel kot slovenska poslovneža predstavljata idealno kombinacijo in partnerstvo za vodenje podjetja. Prepričan sem, da bo nova ekipa, okrepljena z izkušenima in uglednima poslovnežema na tem področju, zmagovalna kombinacija za Si.mobil,« je povedal Andreas Maierhofer, novi predsednik uprave.

Andreas Maierhofer je kot novi predsednik uprave poudaril tudi svoje glavne cilje: nadaljnja rast, odločna osredotočenost na uporabnike ter resni nameni z vlaganji v nove tehnologije kot prispevek k razvoju slovenskega telekomunikacijskega trga.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki