marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nova trgovina iStore v Cityparku


27.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje FMC je sporočilo, da bo jutri ob 16. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprlo novo trgovino iStore s statusom Apple Premium Reseller. Trgovina sodobnega videza se bo razprostirala na 100 kvadratnih metrih in bo obiskovalcem v prijetnem okolju ponujala najširši izbor in doživljanje izdelkov priznane blagovne znamke Apple ter dodatne opreme drugih proizvajalcev.

Otvoritev nove trgovine iStore bo pospremila predstavitev slovenskih razvijalcev aplikacij za Applove naprave. Na predstavitvi, ki se bo začela ob 16. uri in jo bo vodil znan slovenski TV-voditelj, bodo prikazali, kako potekata razvoj in uporaba tovrstnih aplikacij. FMC bo prvim 20 kupcem Applovih računalnikov Mac v novi trgovini prav tako podaril 10-odstotni popust.

iStore se bo pridružil izbranim trgovinam Apple Premium Reseller po svetu, ki so urejene po natančnih oblikovalskih smernicah korporacije Apple in ki ponujajo prav posebno doživetje blagovne znamke Apple, kakršnega so deležni kupci po vsem svetu. Strokovno usposobljeno osebje je vedno pripravljeno svetovati ter obiskovalcem, ki se šele odločajo za nakup, temeljito predstaviti najnovejše Applove izdelke in jim pomagali pri odločitvi. Kupci lahko vse izdelke pred nakupom preizkusijo in se tako odločijo za tistega, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Na voljo jim bodo najnovejši namizni računalniki serije iMac in prenosniki MacBook, vse različice iPada 2 ter družina izdelkov iPod s pestrim izborom dodatne opreme.

iStore bo pripravljal tudi brezplačne delavnice za uporabnike, na katerih bo mogoče spoznati, kako kar najbolje izkoristiti zmogljivost in vsestranskost računalnikov Mac in drugih Applovih izdelkov. Delavnice zajemajo tako digitalno fotografijo in video kot tudi glasbo, spletno oblikovanje in poslovne aplikacije ter še mnogo več. Delavnice bo organiziralo podjetje Miška d.o.o.

Kupcem, ki se odločajo prestopiti iz PC-okolja na Mac, bodo Applovi strokovnjaki poenostavili prehod. Pomagali jim bodo prenesti vse datoteke iz starega računalnika, tako da bo njihov nov računalnik Apple takoj pripravljen za delo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki