marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Nova posodobitev aplikacije SmartThings prinaša pametnejši nadzor doma


06.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je napovedal novo posodobitev aplikacije SmartThings na serijah pametnih ročnih ur Galaxy Watch5 in Watch4, ki uporabnikom ponuja še enostavnejše in pametnejše upravljanje pametnega doma.

Uporabniki ur Galaxy Watch lahko z najnovejšo posodobitvijo aplikacije SmartThings lažje in bolj priročno upravljajo svoje povezane naprave kar z zapestja. Uporabnikom ure Galaxy Watch tako ni treba več odpirati aplikacije za dostop do storitve SmartThings pač pa preprosto podrsajo desno na zaslonu ure. S temi novimi funkcijami lahko uporabniki svoj dom nadzirajo in varujejo od koderkoli.

Posodobljene funkcije SmartThings za Galaxy Watch (v1.1.08):

• Prvič je na voljo predvajanje v živo z domače kamere in kamere vratnega zvonca s kamer Ring in Nest, ki podpirajo protokol WebRTC. Uporabniki kamere zvonca se lahko s pomočjo ure Galaxy Watch tudi neposredno pogovarjajo z gosti, ki so pred njihovimi vrati.
• S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno neposredno upravljanje razširjenega seznama Samsung naprav in naprav drugih proizvajalcev - na primer: SmartTag, čistilcev zraka, termostatov in senčil. To je bilo prej mogoče le s pomočjo pametnega telefona.

Nove funkcionalnosti vključujejo:
• SmartTag: Začetek/zaustavitev zvonjenja in uravnavanje glasnosti zvonjenja
• Čistilci zraka: Prilagoditev hitrosti ventilatorja
• Termostati: Nastavitev temperature in krmiljenje nastavljene temperature ogrevanja/hlajenja
• Senčila: Trije ukazi po meri (odprto, zaprto, pavza), prilagoditev stopnje senčenja

S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno tudi daljinsko upravljanje povezanega televizorja z novo dodano funkcijo upravljanja med napravami (D2D), ki brez težav poveže uro Galaxy Watch z bližnjim televizorjem Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki