marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Nova posodobitev aplikacije SmartThings prinaša pametnejši nadzor doma


06.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je napovedal novo posodobitev aplikacije SmartThings na serijah pametnih ročnih ur Galaxy Watch5 in Watch4, ki uporabnikom ponuja še enostavnejše in pametnejše upravljanje pametnega doma.

Uporabniki ur Galaxy Watch lahko z najnovejšo posodobitvijo aplikacije SmartThings lažje in bolj priročno upravljajo svoje povezane naprave kar z zapestja. Uporabnikom ure Galaxy Watch tako ni treba več odpirati aplikacije za dostop do storitve SmartThings pač pa preprosto podrsajo desno na zaslonu ure. S temi novimi funkcijami lahko uporabniki svoj dom nadzirajo in varujejo od koderkoli.

Posodobljene funkcije SmartThings za Galaxy Watch (v1.1.08):

• Prvič je na voljo predvajanje v živo z domače kamere in kamere vratnega zvonca s kamer Ring in Nest, ki podpirajo protokol WebRTC. Uporabniki kamere zvonca se lahko s pomočjo ure Galaxy Watch tudi neposredno pogovarjajo z gosti, ki so pred njihovimi vrati.
• S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno neposredno upravljanje razširjenega seznama Samsung naprav in naprav drugih proizvajalcev - na primer: SmartTag, čistilcev zraka, termostatov in senčil. To je bilo prej mogoče le s pomočjo pametnega telefona.

Nove funkcionalnosti vključujejo:
• SmartTag: Začetek/zaustavitev zvonjenja in uravnavanje glasnosti zvonjenja
• Čistilci zraka: Prilagoditev hitrosti ventilatorja
• Termostati: Nastavitev temperature in krmiljenje nastavljene temperature ogrevanja/hlajenja
• Senčila: Trije ukazi po meri (odprto, zaprto, pavza), prilagoditev stopnje senčenja

S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno tudi daljinsko upravljanje povezanega televizorja z novo dodano funkcijo upravljanja med napravami (D2D), ki brez težav poveže uro Galaxy Watch z bližnjim televizorjem Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki