marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Nova mobilna aplikacija za člane Kluba OMV Smile & Drive


11.07.2014
Objavil: Dare Gliha

Nova brezplačna mobilna aplikacija bo članom kluba Smile & Drive še olajšala zbiranje in koriščenje točk zvestobe in jim hkrati prinesla še številne dodatne ugodnosti. Ob prvi uporabi virtualne kartice člani do konca avgusta prejmejo 50 točk.

OMV Slovenija je predstavil mobilno aplikacijo za pametne telefone z operacijskima sistemoma iOS in Android, namenjeno članom kluba zvestobe OMV Smile & Drive. S pomočjo nove aplikacije bodo uporabnikom na voljo vse informacije o aktualnih ponudbah in ugodnostih kluba. Ena izmed številnih prednosti aplikacije je enostavna identifikacija članstva s črtno kodo (virtualno kartico), ki jo lahko člani uporabljajo namesto plastične kartice zvestobe. Hkrati lahko uporabniki aplikacije kadarkoli in kjerkoli preverijo vse ugodnosti Kluba Smile & Drive in stanje svojih točk. Obenem aplikacija ponuja tudi ekskluzivne mobilne ponudbe, ki jih uporabniki lahko izkoristijo ob naslednjem obisku bencinskega servisa, iskanje najbližjih bencinskih servisov OMV z navigacijo in neposreden kontakt s klicnim centrom za pomoč članom kluba. Za vse, ki še niso člani kluba, je na voljo tudi registracija prek aplikacije.

Kaj aplikacija ponuja:

• Aplikacija omogoča pregled vseh aktualnih in ekskluzivnih mobilnih ponudb za člane kluba OMV Smile & Drive
• Aplikacija ponuja tudi natančen prikaz lokacij bencinskih servisov OMV na zemljevidu z navigacijo
• V okviru aplikacije je na voljo virtualna kartica, ki lahko popolnoma nadomesti plastično kartico zvestobe

Z novo storitvijo se želi OMV Slovenija še dodatno približati željam in potrebam svojih članov. Brezplačno aplikacijo si lahko na svoj mobilni telefon naložite na Google Play in App Store.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki