marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

HP se bo vrnil na trg pametnih mobilnikov z dvema novim modeloma


20.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Pojavile so se govorice in slike dveh novih pametnih mobilnikov družbe HP, ki spadata v serije 600 in 900. Oba naj bi delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6 Pro, omogočala pa naj bi tudi 3G povezljivost v omrežje ter WiFi brezžično povezavo na internet. Oba naj bi imel vgrajen tudi GPS sprejemnik.

iPAQ 614c ima tradicionalno tipkovnico, a ima vgrajen tudi pameten, na dotik občutljiv kolešček, za lažjo navigacijo. Vgrajen je tudi 2,8 palčni zaslon, ločljivosti 240 × 320 pikslov, ki je občutljiv na dotik ter fotoaparat z ločljivostjo 3 MP. iPAQ 914c pa se ponaša s QWERTY tipkovnico za lahko pisanje sporočil, manjšim, 2,46 palčnim na dotik občutljivim zaslonom (ki ima enako ločljivost kot tisti v modelu 614c) in enako kamero z ločljivostjo 3 MP.

Stari maček v PDA industriji, HP, je s tema pametnima mobilnima telefonoma utišal zlobne jezike in na novo predstavil iPAQ serijo, za katero so mnogi menili, da je ne bo več. Kljub temu, pa bosta mobilna telefona požela tudi veliko kritik, predvsem na račun slabe ločljivosti zaslonov, saj se konkurenčna podjetja že ponašajo z ločljivostjo zaslona 640 × 480. Vir Smartphone Francea, ki je novice o teh telefonih objavil, pa namiguje še na dva nova dlančnika, katera pa ne bosta imeli telefonskega dela, imenovala pa naj bi se iPAQ 114 in 214.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki