marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Nov brskalnik za BlackBerry-je ne bo kompatibilen z starejšimi aparati


11.03.2010
Objavil: Aleš Poljak

RIM je na nedavni svetovni mobilni konferenci v Barceloni predstavil nov spletni brskalnik, ki je izdelan na Web-kit osnovi. Pohvalna poteza, a kot kažejo odzivi odgovornih pri RIM-u ta ne bo kompatibilen s starejšimi aparati.

Glavnega RIM-ovega razvijalca Mike Kirkup-a so novinarji povprašali, če bo možno nov brskalnik namestiti tudi na starejše BlackBerry-je. Kirkupov odgovor se je glasil takole: ''Ni ravno naključje, da smo brskalnik prikazali na BlackBerry Bold-u 9700''. RIM je pred kratkim kupil podjetje Torch, ki se je ukvarjalo prav z razvijanjem aplikacij na Web-kit osnovi in kmalu za tem je bil napovedan BlackBerry Bold 9700. Takrat je bilo tudi po vsej verjetnosti sklenjeno, da starejši aparati žal ne bodo deležni izboljšanega brskalnika.

In s čim točno se bo lahko pohvalil nov RIM-ov brskalnik? Tudi na to vprašanje je moral odgovoriti Kirkup in ta se glasi takole: Vsak drug mobilni brskalnik mora sprejeti vsaj 120 % podatkov, da uspešno odpre neko spletno stran. Torej če je stran velika 100 kb mora mobilnik pretočiti 120 kb da stran uspešno odpre. Naš brskalnik bo isto operacijo opravi z le 40 % podatkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki