marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Nov naročniški paket za mlade - Orto Beri


06.10.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je razširil ponudbo za mlade med 15. in 31. letom in jim ponudil nov naročniški paket ORTO BERI. Paket v ceni 19 evrov mesečno vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov, poleg tega pa še 100 MB prenosa podatkov.

Po prekoračitvi vključenih količin minut, SMS-ov ali prenosa podatkov se prekoračitev zaračuna, in sicer 0,05 EUR/min za klice v Si.mobilovem omrežju, 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji in 0,0004 EUR/kB za prenos podatkov. Cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji je 0,10 EUR/min.

Čeprav je bil BlackBerry(R) prvotno namenjen poslovnim uporabnikom in je v poslovnem svetu tudi zelo priljubljen, je zaradi vedno večjega števila brezplačnih aplikacij, ki omogočajo uporabniško ustvarjanje vsebin, hipno sporočanje, dostop do spletnih skupnosti, push maila, optimizacije prenosa podatkov itd pravzaprav (vedno) bolj primeren tudi za mlade. BlackBerry(R) omogoča, da ima mladi uporabnik vse možnosti, ki jih pričakuje ali pozna že z dostopa do interneta preko pc-a ali prenosnika, na katere se je navadil in jih vzel za svoje, brez katerih si vsakodnevne komunikacije s prijatelji, znanci, poslovnimi partnerji sploh ne zna več predstavljati.

Mesečna naročnina na ORTO BERI paket lahko mladim predstavlja edini potencialni strošek mobilne in internetne komunikacije, saj se lahko z uporabniki ostalih ponudnikov mobilne telefonije pogovarjajo brezplačno preko brezplačnih spletnih aplikacij (kot je npr Google talk, BlackBerry(R) Messenger, Live Messenger, Yahoo Messenger, Facebook, Google Maps idr.), SMS-ajo po 0 evrov in klepetajo znotraj domačega omrežja za 0 evrov. Mladi lahko sklenejo naročniško razmerje na paket ORTO BERI le ob hkratnem nakupu pametnega telefona BlackBerry(R). Ob vezavi za 24 mesecev sta jim v promocijskem obdobju na voljo odlična aparata po ugodnih cenah, in sicer BlackBerry(R) Pearl(TM) 8110 za 60 evrov in BlackBerry(R) Curve(TM) 8310 za 80 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki