marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Nov naročniški paket za mlade - Orto Beri


06.10.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je razširil ponudbo za mlade med 15. in 31. letom in jim ponudil nov naročniški paket ORTO BERI. Paket v ceni 19 evrov mesečno vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov, poleg tega pa še 100 MB prenosa podatkov.

Po prekoračitvi vključenih količin minut, SMS-ov ali prenosa podatkov se prekoračitev zaračuna, in sicer 0,05 EUR/min za klice v Si.mobilovem omrežju, 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji in 0,0004 EUR/kB za prenos podatkov. Cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji je 0,10 EUR/min.

Čeprav je bil BlackBerry(R) prvotno namenjen poslovnim uporabnikom in je v poslovnem svetu tudi zelo priljubljen, je zaradi vedno večjega števila brezplačnih aplikacij, ki omogočajo uporabniško ustvarjanje vsebin, hipno sporočanje, dostop do spletnih skupnosti, push maila, optimizacije prenosa podatkov itd pravzaprav (vedno) bolj primeren tudi za mlade. BlackBerry(R) omogoča, da ima mladi uporabnik vse možnosti, ki jih pričakuje ali pozna že z dostopa do interneta preko pc-a ali prenosnika, na katere se je navadil in jih vzel za svoje, brez katerih si vsakodnevne komunikacije s prijatelji, znanci, poslovnimi partnerji sploh ne zna več predstavljati.

Mesečna naročnina na ORTO BERI paket lahko mladim predstavlja edini potencialni strošek mobilne in internetne komunikacije, saj se lahko z uporabniki ostalih ponudnikov mobilne telefonije pogovarjajo brezplačno preko brezplačnih spletnih aplikacij (kot je npr Google talk, BlackBerry(R) Messenger, Live Messenger, Yahoo Messenger, Facebook, Google Maps idr.), SMS-ajo po 0 evrov in klepetajo znotraj domačega omrežja za 0 evrov. Mladi lahko sklenejo naročniško razmerje na paket ORTO BERI le ob hkratnem nakupu pametnega telefona BlackBerry(R). Ob vezavi za 24 mesecev sta jim v promocijskem obdobju na voljo odlična aparata po ugodnih cenah, in sicer BlackBerry(R) Pearl(TM) 8110 za 60 evrov in BlackBerry(R) Curve(TM) 8310 za 80 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki