marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Nov paket brez naročnine SIMPL Plus


03.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil v svojo ponudbo paketov brez naročnine uvaja nov paket SIMPL PLUS. Paket ponuja najbolj ugodno enotno tarifo 8 centov/min v vsa slovenska omrežja in klice znotraj omrežja Si.mobil za 0 EUR. Paket je ekskluzivno na voljo prvim 10.000 uporabnikom.

Značilnost paketov SIMPL je, da so brez mesečne naročnine, stroški pa se zaračunavajo glede na dejansko porabo. Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške - preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Nov paket SIMPL PLUS bo Simobil promocijsko ponudil prvim 10.000 uporabnikom, ki bodo znotraj Si.mobilovega omrežja klicali po 0 EUR, v vsa ostala omrežja pa po enotni tarifi 8 centov/min, prav tako bodo po 8 centov pošiljali sporočila SMS in MMS. Uporabniki SIMPL PLUS bodo dobili na voljo 1001 minuto klicev po 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja, ki jih bo potrebno porabiti do 31. decembra 2009. Po pretečenem promocijskem obdobju bodo klicali po enotni tarifi 8 centov/min v vsa slovenska omrežja, neporabljene minute pa se ne bodo prenesle.

Z današnjim dnem je paket SIMPL PLUS promocijsko na voljo SIMPL uporabnikom, ki polnijo svoj račun s karticami HALO. Za uporabnike SIMPL, ki plačujejo preko računa, pa bo paket na voljo s 1. oktobrom 2009.

Dosedanji uporabniki paketov brez naročnine HALO SIMPL in HALO SIMPL SI bodo z današnjim dnem samodejno prešli na cenejšo tarifo 8 centov/min. Uporabnikom paketa HALO SIMPL SMS Si.mobil ne bo samodejno zamenjal paketa, saj so izbrali paket z ugodnejšo ceno sporočil SMS. Če pa bodo želeli, pa lahko brezplačno zamenjajo svoj paket s paketom SIMPL PLUS.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki