marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nov paket brez naročnine SIMPL Plus


03.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil v svojo ponudbo paketov brez naročnine uvaja nov paket SIMPL PLUS. Paket ponuja najbolj ugodno enotno tarifo 8 centov/min v vsa slovenska omrežja in klice znotraj omrežja Si.mobil za 0 EUR. Paket je ekskluzivno na voljo prvim 10.000 uporabnikom.

Značilnost paketov SIMPL je, da so brez mesečne naročnine, stroški pa se zaračunavajo glede na dejansko porabo. Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške - preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Nov paket SIMPL PLUS bo Simobil promocijsko ponudil prvim 10.000 uporabnikom, ki bodo znotraj Si.mobilovega omrežja klicali po 0 EUR, v vsa ostala omrežja pa po enotni tarifi 8 centov/min, prav tako bodo po 8 centov pošiljali sporočila SMS in MMS. Uporabniki SIMPL PLUS bodo dobili na voljo 1001 minuto klicev po 0 EUR znotraj Si.mobilovega omrežja, ki jih bo potrebno porabiti do 31. decembra 2009. Po pretečenem promocijskem obdobju bodo klicali po enotni tarifi 8 centov/min v vsa slovenska omrežja, neporabljene minute pa se ne bodo prenesle.

Z današnjim dnem je paket SIMPL PLUS promocijsko na voljo SIMPL uporabnikom, ki polnijo svoj račun s karticami HALO. Za uporabnike SIMPL, ki plačujejo preko računa, pa bo paket na voljo s 1. oktobrom 2009.

Dosedanji uporabniki paketov brez naročnine HALO SIMPL in HALO SIMPL SI bodo z današnjim dnem samodejno prešli na cenejšo tarifo 8 centov/min. Uporabnikom paketa HALO SIMPL SMS Si.mobil ne bo samodejno zamenjal paketa, saj so izbrali paket z ugodnejšo ceno sporočil SMS. Če pa bodo želeli, pa lahko brezplačno zamenjajo svoj paket s paketom SIMPL PLUS.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki