marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nov odlok o prodaji mobilnikov


30.09.2009
Objavil: Mitja Zupančič

V Veliki Britaniji bo postalo kupovanje mobilnikov sedaj veliko bolj prijetno opravilo. V veljavo je prišel nov odlok z namenom izkoreninjenja nekvalitetnih uslug pri prodaji mobilnikov.

Podjetje Ofcom je najavilo samoinicativo, ki prepoveduje: "Nepošteno, zavajajoče, varljivo in agresivno obnašanje do strank. V ta kontekst spada tudi neprimerno kontaktiranje strank."

Nov odlok veleva tudi dobro izobraženost mobilnih prodajalcev in predvsem poštenost pri prodaji terminalov in pogodb za le-te.

Pri Ofcomu so poudarili sledeče točke:

- Podajanje uporabnikom natančne informacije pred nakupom izdelkov.
- Preverjanje strank pri avtorizaciji in namenu sklepa pogodbe.
- Dobro izobraženo osebje.
- Prizadevnost pri preverjanju števila trgovcev, predvsem glede njihovih sposobnosti prodaje storitev in naprav.
- Preverjanje neprimerno omejenih prodajnih pogojev s strani trgovcev.

Kdorkoli pa pravil ne bo jemal resno, ga čaka Ofcomova preiskava in tudi primerna kazen.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki