marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

S petimi funti do novega mobilnika


17.12.2008
Objavil: Aleš Poljak

Za spodbudo k nakupovanjem v prazničnih dneh se je britanska prodajalna mobilnih telefonov Carphone Warehouse odločila, da bo izrazito znižala ceno mobilnih telefonov.

Na svoje prodajne police bo postavila mobilnik, ki se bo postavil po robu recesiji in bo prepričal previdne kupce k nakupu, saj bo stal le 5 £. Samsungov mobilnik B130 se bo prodajal po omenjeni ceni vse do božiča.

Ker pravi pregovor, malo denarja malo glasbe, je tako tudi pri tem akcijskem aparatu. Telefon se ne more pohvaliti z neštetimi funkcijami, saj niti nima vgrajene kamere, a podpira polifonično zvonjenje in se lahko poveže na splet.

»Ker se potrošnikom čez mesec naberejo vse višji in višji računi, smo se v podjetju zavzeli, da jim ponudimo kvalitetne izdelke, katere si lahko privoščijo brez slabe vesti,« je dejal direktor Carphone Warehouse-a gospod Andrew Harrison.

Omeniti je potrebno, da mora kupec poleg mobilnika kupiti tudi predplačniško kartico za 10 £. A vseeno 15 £ za nov mobilnik je še vedno kar dobra kupčija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki