marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Nov firmware za N97


17.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Kar se tiče Nokijinih aparatov s QWERTY tipkovnico je trenutno težko gledati oziroma razmišljati o čem drugem kot o novi N900. A Nokia pripravlja za svojo (trenutno) zastavonošo N97 nov firmware, ki bo sam aparat naredila še bolj funkcionalen in hkrati tudi odpravila določene pomanjkljivosti.

Predvidoma bo nov firmware na voljo že naslednji mesec. Na spletu se pa že najde video posnetek, na katerem je prikazano delovanje N97 z novim firmwareom. Video posnetek prikazuje izboljšano ''scrollanje'' po imeniku in po menijih, ki sedaj končno deluje bolj naravno in predvidljivo. QWERTY tipkovnica sedaj z dolgim pritiskom na tipko izpiše alternativni znak, sam aparat ima kljub izboljšavam ter novimi Widgeti več pomnilnika kot prej.

N97 kljub izboljšavam verjetno ne bo kos prihajajoči N900. Vsekakor pa bodo omenjenih izboljšav veseli lastniki N97. Video posnetek delovanja N97 z novim firmwareom si oglejte tukaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki