marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se po predstavitvi iPhona 16 pripravlja na obsežen cikel nadgradenj
22.07.2024

Investicijsko podjetje Wedbush je razkrilo, da Apple z novo linijo telefonov iPhone 16 pričakuje veliko rast prodaje. Analitiki napovedujejo " ogromno" povpraševanje in "obsežen cikel nadgradenj", ki ga bo poganjala umetna inteligenca (Apple Intelligence).

slikaSamsung predstavil nov senzor za ure BioActive
19.07.2024

Samsung vodi inovacije digitalnega zdravja in pomaga spremljati zdravje, dobro formo in kondicijo z združevanjem vpogledov ter meritev, da bi uporabnikom omogočil jasno in podrobno izkušnjo dobrega počutja.

slikaBaterija iPhona 16 Pro Max z večjo gostoto baterijskih celic
17.07.2024

Apple si prizadeva najti način za lažjo zamenjavo baterij iPhonov, da bi zadostili predpisom EU. Podjetje bo lepilne zavihke, ki držijo baterijo na mestu, nadomestilo s kovinskim držalom, ki se odpre ob električnem udarcu, kar poimenujejo električno povzročena odstranitev lepila.

slikaSamsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ekskluzivno za tekmovalce olimpijskih iger
15.07.2024

Samsung je predstavil olimpijsko izdajo svojega novega pametnega telefona Galaxy Z Flip6, ki je posebej zasnovan in prilagojen za vse športnike, ki bodo tekmovali na prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih igrah v Parizu 2024.

članki

NordVPN predstavlja lastno storitev eSIM, imenovano Saily


22.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Družba NordVPN uvaja globalno storitev eSIM, imenovano Saily. Ta bo vsem uporabnikom zagotavljala eSIM brez omejitev lastnega operaterja, če bodo njihovi pametni telefoni podpirali to funkcijo.

Storitev je še vedno v beta različici, zato se lahko prijavite za zgodnji dostop. Aplikacija bo uradno predstavljena pozneje letos.

Po besedah Vykintasa Maknickasa, vodje produktne strategije pri podjetju Nord Security, bo storitev Saily zagotovila, da uporabnikom ne bo treba uporabljati javnih omrežij Wi-Fi, ki jim ne ustrezajo. Uporabniki bodo lahko izbirali med "več sto državami in več deset načrti", da bi dobili ugodno ponudbo za mobilne podatke.

Kartice eSIM uporabljajo predvsem popotniki in ljudje, ki delajo na daljavo, da bi zmanjšali stroške gostovanja. Po navedbah družbe Nord Security nekateri potrebujejo tudi poceni podatkovni paket v svoji državi, potem ko se jim izteče predplačniški načrt.

Nova aplikacija Saily naj bi konkurirala storitvi Airalo, ki je bila v trgovinah Google Play in App Store prenesena več kot petmilijonkrat. Zagotavlja virtualne kartice SIM za vse regije sveta s podatkovnimi paketi po konkurenčnih cenah.

Priročno je tudi to, da v novi državi ni treba kupiti kartice SIM v tujem jeziku in z drugo valuto.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki