marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

NordVPN predstavlja lastno storitev eSIM, imenovano Saily


22.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Družba NordVPN uvaja globalno storitev eSIM, imenovano Saily. Ta bo vsem uporabnikom zagotavljala eSIM brez omejitev lastnega operaterja, če bodo njihovi pametni telefoni podpirali to funkcijo.

Storitev je še vedno v beta različici, zato se lahko prijavite za zgodnji dostop. Aplikacija bo uradno predstavljena pozneje letos.

Po besedah Vykintasa Maknickasa, vodje produktne strategije pri podjetju Nord Security, bo storitev Saily zagotovila, da uporabnikom ne bo treba uporabljati javnih omrežij Wi-Fi, ki jim ne ustrezajo. Uporabniki bodo lahko izbirali med "več sto državami in več deset načrti", da bi dobili ugodno ponudbo za mobilne podatke.

Kartice eSIM uporabljajo predvsem popotniki in ljudje, ki delajo na daljavo, da bi zmanjšali stroške gostovanja. Po navedbah družbe Nord Security nekateri potrebujejo tudi poceni podatkovni paket v svoji državi, potem ko se jim izteče predplačniški načrt.

Nova aplikacija Saily naj bi konkurirala storitvi Airalo, ki je bila v trgovinah Google Play in App Store prenesena več kot petmilijonkrat. Zagotavlja virtualne kartice SIM za vse regije sveta s podatkovnimi paketi po konkurenčnih cenah.

Priročno je tudi to, da v novi državi ni treba kupiti kartice SIM v tujem jeziku in z drugo valuto.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki