marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Nokia znižala cene določenih mobilnikov


16.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je v juliju znižala cene določenih večpredstavnih sporočil za do 10 odstotkov, z ukrepom pa upajo, da bodo prebrodili zmanjševanje prodaje. Najbolj so znižali modela 5310 in 5610, ravno tako pa so znižali ceno N81 8GB.

Znižanje cen je doprineslo k manjšemu padcu vrednosti delnic, vseeno pa je podjetje s to potezo poslalo močan udarec konkurentom.

»To je pravzaprav korak, kako pobegniti konkurenci, »j epovedal David Hallden, analitik pri Reutersu. Poteza se tudi lepo sklada z Nokiino zavezo vzhajajočim trgom Indije, Kitajske in delov Afrike, saj ti trgi zavirajo svetovno rast prodaje, zato so pri podjetju izdali serijo vstopnih mobilnikov, s katerim upajo na boljšo prodajo na teh trgih.

Za primerjavo, konkurenta Sony Ericsson in Motorola sta zopet malenkost zaspala in omogočila Nokii, da je prevzela glavnino svetovnega trga ter tako obdržala 40 odstotni delež.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki