marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Nokia zapira trgovino v Londonu


09.12.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Pred dvemi leti je Nokia z velikim pompom odprla trgovino na Regent Streetu, a očitno je pompa in navdušenja konec. Po zaslugi izredno slabih prodaj njihovih izdelkov bo trgovina neslavno zaprla svoja vrata v začetku naslednjega leta.

Podjetje ima sicer še sedem trgovin, vendar za velemesto, kot je London, nimajo Finci v načrtu nobene nove trgovine.

V letu 2007 so z veliko publiciteto, proračunom (vključno s sponzorji) in vsakoletnim božičnimi lučmi na veliko odprli vrata nove trgovine, ki se je nahajala ob glavni nakupovalni ulici.

Podjetje Nokia je tudi že podalo izjavo: "Kristaliziramo našo prodajno strategijo, želimo si izboljšati operacionalno učinkovitost prodajne mreže. To pa zahteva prenovo celotnega prodajne verige." 30 zaposlenih se sedaj pogaja o drugih možnih vlogah v podjetju.

To je bil že drugi poizkus Fincev pri operiranju outleta na Regent Streetu. Manjša podružnica je že obratovala pred nekaj leti na drugem koncu ulice.

Lansko leto je tudi podjetje Sony Ericsson zaprlo njihovo super moderno trgovinoz istimi težavami kot njihovi sosedje. Vendar pa imajo v lasti še eno večjo trgovino v Londonskem Kensingtonskem področju. Odprta je bila konec leta 2006 v skupnem sodelovanju z mobilnim prodajalcem Carphone Warehouse.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki