marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Nove naprave Nokia in storitev Circular


03.09.2022
Objavil: Dare Gliha

HMD Global je predstavil Circular, revolucionarno novo naročniško storitev, katere temelj je trajnost, poleg te pa še štiri nove naprave, vključno z njihovim najbolj okolju prijaznim pametnim telefonom Nokia X30 5G, ki je izdelan iz 100-odstotno recikliranega aluminija in 65-odstotno reciklirane plastike. Okolju prijaznejša embalaža in njihova standardna dolgoživost obljubljata namreč prenovo portfelja naprav Nokia v vseh serijah.

Florian Seiche, izvršni direktor HMD Global, doma telefonov Nokia: "Pri HMD Global, domu telefonov Nokia, si želimo, da bi ljudje svoje telefone obdržali dlje, kar je vidno na treh področjih. Predstavili smo Circular, resnično krožni naročniški model, ki nagrajuje ljudi, ki podaljšajo življenjski cikel svojih telefonov. Svoje naprave izdelujemo iz recikliranih materialov in svojo dediščino dolgoživosti še naprej krepimo s programsko opremo in varnostnimi posodobitvami. Trdo delamo, da bi to vizijo kot podjetje tudi živeli in izpolnjevali. Naše zaveze glede trajnosti kažejo predanost, da bi s svojim delom zaščitili prihodnost."

Circular je naročniška storitev, ki v središče postavlja trajnost in na novo opredeljuje lastništvo mobilnega telefona

Circular je revolucionarna nova naročniška storitev, ki ponuja bolj trajnosten in preprost način uporabe pametnih telefonov in tablic Nokia. S številnimi okolju prijaznimi nagradami spodbujamo ljudi, da svoje telefone obdržijo dlje. Circular zmanjšuje negativni vpliv, ki ga ima lahko lastništvo telefona na planet, tako da pametnih telefonov in tabličnih računalnikov ne pusti na odlagališčih, ampak jim omogoči drugo življenje. V okviru naročniškega modela gredo naprave Nokia skozi recikliranje, obnovo in ponovno naročnino ali pa v dobrodelne namene ter ljudem, ki jih najbolj potrebujejo. Poleg tega ljudem zagotavlja popolno svobodo izbire in spreminjanja naročnine. Za morebitno nenamerno poškodbo, izgubo ali krajo bodo poskrbeli brez ločenih mesečnih stroškov, po potrebi pa tudi za hitro zamenjavo.
Ben Wood, CCS Insight: "Ko gre za povezane elektronske naprave, je za stranke trajnost zelo pomembna. Raziskava CCS Insight kaže, da približno polovica potrošnikov** na ključnih evropskih trgih verjame, da je ustvarjanje izdelkov, ki trajajo dlje, koristno in pozitivno za okolje. HMD še naprej spodbuja potrošnike, naj svoje naprave hranijo dlje časa, s storitvijo Circular pa to pomeni, da naprave tudi ostanejo zunaj odlagališč. Elektronski odpadki so problem, ki ga mora obravnavati celotna industrija, storitve, kot je Circular, pa so pozitiven korak k ustvarjanju sprememb."

Nokia X30 5G zagotavlja najmanjši okoljski odtis do zdaj in najboljšo fotografsko izkušnjo PureView

Nokia X30 5G je izdelana s 100-odstotno recikliranim aluminijastim okvirjem in 65-odstotno reciklirano plastično hrbtno stranjo, zaradi česar je to tudi njihov najbolj okolju prijazen pametni telefon. In to vse do embalaže – ta namreč s certifikatom FSC in 94 odstotki recikliranega papirja pri manjši velikosti embalaže prihrani tako pri emisijah CO2 kot pri transportu. Uporabo manjše embalaže je omogočila odstranitev polnilnika, s čimer so se dotaknili tudi reševanja e-odpadkov.
Brez kompromisov pri zmogljivosti telefona ima Nokia X30 5G vrhunske funkcije, vključno z najboljšo fotografsko izkušnjo. Kamera PureView s 50 milijoni slikovnih pik uporablja optično stabilizacijo slike (OIS) in AI za zajemanje osupljivih ultra širokokotnih in živahnih nočnih posnetkov. Fotoaparat je zaščiten s steklom Corning® Gorilla® Glass z DX+, odpornim proti praskam, ki omogoča, da 98 odstotkov vse svetlobe doseže velik senzor, vsebina pa oživi na 6,43-palčnem zaslonu PureDisplay s svetlimi barvami in gladkim pogledom.

Nokia G60 5G prinaša trajnost z dolgo življenjsko dobo za čim več ljudi

Nokia G60 5G, trajnostno izdelana s 100-odstotno reciklirano plastično hrbtno stranjo in s 60-odstotno recikliranim plastičnim okvirjem, prinaša dolgo življenjsko dobo serije X seriji G. Ljudem pomaga obdržati telefon dlje in prihaja z obljubo '3-3-3' – tri leta nadgradenj OS Android, tri leta mesečnih varnostnih posodobitev in podaljšano triletno garancijo brez dodatnih stroškov. Nokia G60 5G ima 6,58-palčni zaslon FHD+ 120 Hz za izjemno gladko drsenje in trojno kamero z umetno inteligenco s 50 milijoni slikovnih pik. Tako vrhunske izkušnje postanejo bolj dostopne.

Nokia C31 je novi junak serije C, ki zagotavlja vzdržljivost z dolgotrajno tridnevno življenjsko dobo baterije

Nokia C31 je najnovejši pametni telefon iz priljubljene serije C. Njegovi aduti so značilna vzdržljivost, izboljšan 6,7-palčni zaslon HD+ in dolgotrajna tridnevna življenjska doba baterije3 s funkcijami za varčevanje, ki jih poganja AI. Poleg tega je opremljen z najnovejšim operacijskim sistemom Android, trojno zadnjo kamero in kamero za sebke, ki jo poganja Google Camera, ter izboljšano zaščito z odpornostjo proti prahu in vlagi. Zajamčeni dve leti rednih varnostnih posodobitev1 prinašata največjo varnost in vrhunsko vzdržljivost z zaščito IP52 iz enega najstrožjih proizvodnih standardov na svetu – vse to po izjemno ugodni ceni.

Nokia T21 je zanesljiva, družini prijazna močna naprava, ki je narejena tako, da traja

Nova Nokia T21, zasnovana s trdnim ohišjem iz aluminija, ima pokrov antene iz 60 odstotkov reciklirane plastike, zagotavlja vso vzdržljivost in izpolnjuje obljube, ki bi jih pričakovali od tablice Nokia. Dve leti nadgradenj programske opreme OS Android1 zagotavljata, da ostane sveža tudi v notranjosti. Vodilna zaščita v panogi z do tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev je odlična za vso družino. Na podlagi uspeha svoje predhodnice je opremljena s funkcijami, ki jih zahtevajo oboževalci, kot so pretakanje videoposnetkov HD, glasovno klicanje in možnost plačevanja NFC.

NFC bo pomagal vašemu podjetju pri plačilih in skeniranju oznak NFC, medtem ko vam bo Second Screen omogočil razširitev in nadzor vašega računalnika z operacijskim sistemom Windows. In če se počutite ustvarjalni, skicirajte svoje ideje, beležite zapiske ali narišite svojo naslednjo mojstrovino z aktivnim peresom .

Novi zvočni dodatki Nokia se pridružujejo trajnosti

Nov, popolnoma vodoodporen prenosni brezžični zvočnik Nokia 2 zagotavlja zanesljiv zvok na poti, ima 100-odstotno reciklirano zunanjost in izjemno 22-urno življenjsko dobo baterije.

Nove ušesne slušalke Nokia Clarity Earbuds 2 Pro so na voljo v polnilnem ohišju iz 100 odstotkov reciklirane plastike in zagotavljajo bogato, neprekinjeno zvočno izkušnjo s hibridnim aktivnim odpravljanjem šumov.

Cene:

• Nokia X30 5G je lahko v oblačno modri ali ledeno beli barvi in je na voljo v 6/128 GB in 8/256 GB. Priporočena maloprodajna globalna cena Nokia X30 5G je od 529 EUR.
• Nokia G60 5G je lahko v čisto črni ali ledeno sivi barvi in je na voljo v 4/64 GB, 4/128 GB in 6/128 GB. Povprečna priporočeni globalni cena Nokia G60 5G je od 319 EUR.
• Nokia C31 je lahko v barvah mint, charcoal in cyan ter je na voljo 3/32 GB, 4/64 GB in 4/128 GB. Povprečna priporočena globalna cena je od 129 EUR.
• Nokia T21 je lahko v ogljeno sivi barvi in je na voljo v 4/64 GB in 4/128 GB, Wi-Fi in 4G/LTE. Povprečna priporočena globalna cena je od 239 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki