marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Vsebine družbe Warner Music bodo dosegljive tudi preko Nokia Music Store


03.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je oznanila, da bo družba Warner Music Group ponudila svoj raznolik nabor glasbenih zvezd in legendarnih glasbenih izvajalcev tudi preko storitev Nokia Music Store in Comes With Music, s katero bo Nokia na revolucionaren in edinstven način omogočila ljudem odkrivanje glasbe ter uživanje ob poslušanju le-te.

"Warner Music Group je bila od nekdaj pionir na področju razvoja novih digitalnih glasbenih poslovnih modelov, zato smo še posebej zadovoljni, da so se odločili sodelovati pri projektih Nokia Music Store in Comes With Music," je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik, ki skrbi za področje Nokia Entertainment and Communities business. "Comes With Music omogoča ljudem dostop do širokega nabora vsebin in hkrati tudi izvajalcem dostop do obstoječih in novih oboževalcev, ki poslušajo njihovo glasbo. To pa pomeni več prihodkov za vse, ki so vključeni v glasbeni posel. "

"Nokiina storitev Comes With Music predstavlja pomemben korak naprej na področju razvoja digitalne glasbe. Je namreč prva globalna pobuda, katere bistvo je združevanje interesov glasbenih in telekomunikacijskih družb," je povedal Edgar Bronfman, mlajši, predsednik in glavni izvršni direktor Warner Music Group. "Zaradi inovativne storitve in naprednega poslovnega modela, so vse vpletene strani zainteresirane, da z medsebojnim sodelovanjem oblikujejo najboljšo in najbolj obširno ponudbo glasbe, s katero bodo lahko zadovoljile apetite uporabnikov tako pri sami glasbi kot tudi na področju posebnih glasbenih naprav."

Nokiina storitev Comes With Music bo po pričakovanjih na trgu dostopna v drugi polovici leta 2008 na vrsti Nokiinih naprav na izbranih geografskih področjih. Z enkratnim nakupom bo potrošnik pridobil enoletni dostop za raziskovanje in snemanje glasbe, ki mu je všeč. Po koncu enoletnega obdobja pa bo lahko vse zbrane vsebine tudi obdržal v trajni lasti.

Vsebine, ki jih ponuja Warner Music Group, bodo dostopne tudi v spletni trgovini Nokia Music Store. Z milijoni skladb vodilnih izvajalcev in neodvisnih založb Nokia Music Store ljudem ponuja uživanje v glasbi na njihovih Nokiinih napravah ali osebnih računalnikih. Nokiina glasbena trgovina uporabnikom omogoča tako neposredno poslušanje glasbe kot tudi nalaganje glasbe na naprave, zato se lahko povežejo z glasbo, ki jo želijo, na način, ki ga želijo.

Uporabniki lahko raziskujejo novo glasbo, spremljajo priporočila ali pa iščejo svoje najljubše izvajalce, skladbe ali albume kar iz svoje dlani. Prav tako lahko skladbe dodajajo na poseben seznam želja ter takoj izvedejo nakup in prenos melodij na svojo mobilno napravo, ali pa nakup preložijo na kasnejše obdobje. Kupljene skladbe lahko prenašajo med osebnim računalnikom in združljivo Nokiino napravo, ne glede na to, s katero napravo so jih pred tem kupili.

Nokia Music Store je na voljo v Avstraliji, na Finskem, v Franciji, Nemčiji, na Irskem, v Italiji, na Nizozemskem, v Singapurju, na Švedskem in v Veliki Britaniji, v kratkem pa bo na voljo tudi v nekaterih drugih državah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki