marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Vsebine družbe Warner Music bodo dosegljive tudi preko Nokia Music Store


03.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Nokia je oznanila, da bo družba Warner Music Group ponudila svoj raznolik nabor glasbenih zvezd in legendarnih glasbenih izvajalcev tudi preko storitev Nokia Music Store in Comes With Music, s katero bo Nokia na revolucionaren in edinstven način omogočila ljudem odkrivanje glasbe ter uživanje ob poslušanju le-te.

"Warner Music Group je bila od nekdaj pionir na področju razvoja novih digitalnih glasbenih poslovnih modelov, zato smo še posebej zadovoljni, da so se odločili sodelovati pri projektih Nokia Music Store in Comes With Music," je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik, ki skrbi za področje Nokia Entertainment and Communities business. "Comes With Music omogoča ljudem dostop do širokega nabora vsebin in hkrati tudi izvajalcem dostop do obstoječih in novih oboževalcev, ki poslušajo njihovo glasbo. To pa pomeni več prihodkov za vse, ki so vključeni v glasbeni posel. "

"Nokiina storitev Comes With Music predstavlja pomemben korak naprej na področju razvoja digitalne glasbe. Je namreč prva globalna pobuda, katere bistvo je združevanje interesov glasbenih in telekomunikacijskih družb," je povedal Edgar Bronfman, mlajši, predsednik in glavni izvršni direktor Warner Music Group. "Zaradi inovativne storitve in naprednega poslovnega modela, so vse vpletene strani zainteresirane, da z medsebojnim sodelovanjem oblikujejo najboljšo in najbolj obširno ponudbo glasbe, s katero bodo lahko zadovoljile apetite uporabnikov tako pri sami glasbi kot tudi na področju posebnih glasbenih naprav."

Nokiina storitev Comes With Music bo po pričakovanjih na trgu dostopna v drugi polovici leta 2008 na vrsti Nokiinih naprav na izbranih geografskih področjih. Z enkratnim nakupom bo potrošnik pridobil enoletni dostop za raziskovanje in snemanje glasbe, ki mu je všeč. Po koncu enoletnega obdobja pa bo lahko vse zbrane vsebine tudi obdržal v trajni lasti.

Vsebine, ki jih ponuja Warner Music Group, bodo dostopne tudi v spletni trgovini Nokia Music Store. Z milijoni skladb vodilnih izvajalcev in neodvisnih založb Nokia Music Store ljudem ponuja uživanje v glasbi na njihovih Nokiinih napravah ali osebnih računalnikih. Nokiina glasbena trgovina uporabnikom omogoča tako neposredno poslušanje glasbe kot tudi nalaganje glasbe na naprave, zato se lahko povežejo z glasbo, ki jo želijo, na način, ki ga želijo.

Uporabniki lahko raziskujejo novo glasbo, spremljajo priporočila ali pa iščejo svoje najljubše izvajalce, skladbe ali albume kar iz svoje dlani. Prav tako lahko skladbe dodajajo na poseben seznam želja ter takoj izvedejo nakup in prenos melodij na svojo mobilno napravo, ali pa nakup preložijo na kasnejše obdobje. Kupljene skladbe lahko prenašajo med osebnim računalnikom in združljivo Nokiino napravo, ne glede na to, s katero napravo so jih pred tem kupili.

Nokia Music Store je na voljo v Avstraliji, na Finskem, v Franciji, Nemčiji, na Irskem, v Italiji, na Nizozemskem, v Singapurju, na Švedskem in v Veliki Britaniji, v kratkem pa bo na voljo tudi v nekaterih drugih državah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki