marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nokia dodala svojemu Video centru nove vsebinske partnerje


12.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Novo Nokiino partnerstvo z družbami CNN, IBN, Jamba, Sony Pictures, RooftopComedy, ROK in Versaly Entertainment omogoča uporabnikom Nokiinih mobilnikov N serij dostop do še večjega števila videov na poti. Pred kratkim oznanjeni partnerji se bodo pridružili družbama YouTube in Reuters pri nudenju mobilnih videov za Nokiin Video Center.

Slednji predstavlja uporabnikom Nokij N95 in N95 8GB prostor za odkrivanje in dostopanje do najboljših mobilnih video vsebin preko UMTS/HSDPA ali WiFi povezave ali pa preko osebnega računalnika. Uporabniki lahko enostavno preklapljajo med široko paleto različnih video storitev od zaščitenih videov na zahtevo, internetnih video »podcastov« pa do lastnih najljubših videov.

Novi partnerji in njihove storitve:

 • CNN – nudi izčrpne in obširne mednarodne novice, pa tudi poslovne, športne in zabavne ažurne vsebine iz celega sveta,
  Slika 1: Prenovljen Nokiin Video Center na Nokii N95 8GB
 • IBN News – omogoča prenašanje zadnjih novic in reportaž na telefon od vodilnega angleškega programa za novice v Indiji,
 • Jamba – ponuja brezplačne videe iz treh kategorij: glasbeni videi, risanke in zabava,
 • Sony Pictures - »Inside Sony Pictures« predstavlja brezplačen dostop do predfilmov in ostale vsebine za trenutne in prihajajoče filme, televizijske serije, igre in drugo iz družbe Sony Pictures Entertainment,
 • RooftopComedy – ponuja ogled stand-up komedij in skečev iz celega sveta
 • ROK, FreeBeTV – ponuja ogled zvezdniških in športnih oddaj, televizijskih reklam in kratkih zabavnih filmčkov,
 • Versaly Entertainment, FAST LANE – vodilni mobilni video program za moški način življenja. Sestavljen je iz poslovnega dela (Vmbc.tv), vsebuje pa tudi intenzivne aktivne športne vsebine in zabavne komične vsebine.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki